قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

سفیر جدید آمریکا وارد پایتخت نیجر شد

سفیر جدید آمریکا وارد پایتخت نیجر شد آمریکا اعلام کرد، سفیر جدیدش در نیجر وارد این کشور شده اما قصد ارائه رسمی استوارنامه خود را به مقامات نیجری ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه آمریکا روز شنبه اعلام کرد،‌ «کتلین فیتزگیبونز» ، سفیر جدید دولت واشنگتن در نیجر وارد شهر نیامی شده اما به دلیل آنچه که این وزارتخانه «بحران سیاسی کنونی» در این کشور غرب آفریقا خواند استوارنامه خود را تحویل نخواهد داد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «متیو میلر»، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرد، ورود فیتزگیبونز به نیجر «بازتاب دهنده تغییر در موضع سیاسی ما نبوده بلکه پاسخی به نیاز رهبران ارشد هیات دیپلماتیک ما در زمانی چالش برانگیز است.»

 

کشور نیجر، چهاردهم مردادماه، شاهد کودتای نظامیان بود. «محمد بازوم» رئیس‌جمهور مخلوع نیجر به اتهام فساد به همراه همسر و پسرش در تاریخ ۲۶ ژوئیه (چهارم مرداد ماه) توسط نیروهای گارد ریاست جمهوری از قدرت خلع شد.

 

پس از سرنگونی بازوم، شورای نظامی نیجر به رهبری «عبدالرحمن تچیانی» در این کشور قدرت گرفت. جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا «اکواس» تحت فشار فرانسه و آمریکا اعلام کردند چنانچه نیروهای نظامی نیجر، محمد بازوم را به قدرت بازنگردانند، کشورهای عضو این گروه در نیجر مداخله نظامی خواهند کرد.

 

میلر در ادامه بیانیه خود نوشت: «تمرکز دیپلماتیک فیتزگیبونز بر حمایت از یک راه حل دیپلماتیک که نظم قانون اساسی را در نیجر حفظ کرده و منجر به آزادی فوری محمد بازوم و خانواده او و دیگر بازداشتی‌های غیرقانونی شود، خواهد بود.»

 

جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا «اکواس»، شامگاه جمعه، در بیانیه‌ای از مشخص شدن زمان مداخله نظامی در نیجر خبر داد.

 

اکواس اعلام کرد: «اعضای گروه متعهد شده‌اند موارد لازم برای مداخله نظامی در نیجر را فراهم کنند و ما برای هرگونه تصمیمی که در این زمینه اتخاذ شود، آماده هستیم. تمام گزینه‌ها روی میز است و تلاش‌های میانجی‌ها برای گفت‌و‌گو درباره نیجر را می‌پذیریم.»

 

مجلس سنای آمریکا در ماه ژوئیه فیتزگیبونز، یک دیپلمات پرسابقه، را حدود یک سال بعد از معرفی او توسط دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به سمت سفیری در نیجر تایید کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار