العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

ترور یکی دیگر از نامزدهای انتخاباتی اکوادور

یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اکوادور،چند روز پس از ترور یکی دیگر از نامزدها، از وقوع یک تیراندازی در نزدیکی خود و خانواده‌اش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «اوتو سوننهولزنر»، نامزد انتخابات ریاست جمهوری اکوادور که روز یکشنبه برگزار می‌شود اعلام کرد در زمانی که با خانواده اش در یک رستوران مشغول غذا خوردن بود، تیراندازی در مقابل این رستوران رخ داد اما به آنها آسیبی نرسیده است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»،‌سوننهولزنر که معاون رئیس جمهور سابق اکوادر بوده با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «من و خانواده ام در مقابل محلی که در آنجا مشغول صرف صبحانه بودیم نزدیک یک تیراندازی بودیم. خدا رو شکر همه ما خوب هستیم اما ما خواستار تحقیقات درباره آنچه که اتفاق افتاده، هستیم.»

 

روز یکشنبه رای دهندگان در اکوادور برای انتخابات رئیس جمهور و پارلمان جدید این کشور روانه صندوق های رای می‌شوند.

 

رقابت انتخاباتی اکوادور 10 روز پیش تحت الشعاع ترور «فرناندو ویلاویسنسیو»، یکی از نامزدهای این انتخابات در زمان ترک یک تجمع انتخاباتی قرار گرفت.

 

در یک ویدیو که در رسانه های اجتماعی منتشر شده، سوننهولزنر در حال گرفتن عکس سلفی با یکی از حامیانش در یک رستوران روباز در شهر کوئیتو بود که صدای تیراندازی از بیرون رستوران شنیده شد.

 

پلیس اکوادور از انجام تحقیقات درباره این تیراندازی خبر داده است.

 

ویلاویسنسیو همچون سوننهولزنر معاون سابق رئیس جمهور این کشور و از قانونگذاران ضدفساد و از حامیان اقدام قاطع و خشن علیه باندهای جنایتکار و قاچاقچیان مواد مخدر بود. وی به صراحت درباره خشونت‌های ناشی از قاچاق مواد مخدر در این کشور آمریکای جنوبی صحبت می‌کرد.

 

سوننهولزنر نیز از زمان ترور ویلاویسنسیو لحن خود را در زمینه مبارزه با جرم و جنایت تندتر کرده و چند بار به حامیانش وعده داد در صورتی که به ریاست جمهوری برسد دستور خواهد داد که نیروهای پلیس به مجرمان خشن شلیک کنند.

 

روز پنجشنبه هم «دنیل نوبوآ»، یکی دیگر از نامزدهای ریاست جمهوری اکوادور گفت، کاروان انتخاباتی‌اش در شهر «دوران» هدف حمله قرار گرفته اما پلیس اکوادور اعلام کرد خود نوبوآ هدف این تیراندازی نبوده است. نوبوآ پسر «آلوارو نوبوآ»،‌ نامزد سابق ریاست جمهوری و تاجر مشهور موز است.

 

«فرانچسکو تاماریز»، شهردار شهر ساحلی «لا لیبرتاد» اکوادور هم روز شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت، روز جمعه به سمت خودروی حامل او و همسرش شلیک شده است./ فارس

ارسال نظر