تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

هلاکت ۳۲ صهیونیست در عملیات‌های مقاومت از ابتدای ۲۰۲۳

رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون حداقل ۳۲ صهیونیست در عملیات‌های مقاومت کشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم موقت صهیونیستی شامگاه شنبه تعداد صهیونیست‌هایی که از ابتدای سال جاری میلادی در نتیجه عملیات‌های گروه‌های مقاومت فلسطینی در کرانه باختری یا شهرک‌های اطراف غزه یا دیگر مناطق فلسطین اشغالی به هلاکت رسیده‌اند را اعلام کرد.

 

در این گزارش این شبکه آمده است که حداقل ۳۲ صهیونیست از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون به هلاکت رسیده‌اند که ۲۶ نفر از آنها در عملیات‌های تیراندازی، ۴ نفر از آنها در عملیات‌های زیرگیری با خودرو، ۱ نفر در عملیات با چاقو و ۱ نفر بر اثر اصابت موشک شلیک‌شده از نوار غزه می‌باشد.

 

به نوشته خبرگزاری «شهاب» جدیدترین مورد هلاکت صهیونیست‌ها روز شنبه در عملیات تیراندازی در منطقه «حواره» واقع در جنوب نابلس در کرانه باختری بود که منجر به کشته شدن ۲ شهرک‌نشین صهیونیست شد.

 

طارق سلمی سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، این عملیات را در راستای پاسخ به دشمن صهیونیستی دانست و تأکید کرد: مقاومت به مقابله با سیاستهای اسرائیل و مبارزه ادامه خواهد داد تا بتواند سرزمین [فلسطین] را آزاد کند.

 

طبق این گزارش، عملیاتهای استشهادی مبارزان فلسطینی علیه شهرک‌نشیان اسرائیلی و نظامیان صهیونیست در حال گسترش است. کارشناسان می‌گویند که این عملیاتها و در کنار آن، وضعیت متشنج داخلی رژیم صهیونیستی باعث شده است که این رژیم با وضعیت بغرنجی روبرو شود.

 

از سوی دیگر،‌سازمان ملل اعلام کرد که از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون حداقل ۷۷ نیروی امدادی فلسطینی در اراضی اشغالی بر اثر حملات نظامیان تروریست صهیونیست زخمی شده و حداقل ۳۰ آمبولانس نیز آسیب دیدند.

 

به نوشته خبرگزاری آناتولی، «لین هستینگز» هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه در فلسطین اشغالی، گفت که نیروهای بشردوستانه برای کمک به آسیب‌پذیرترین فلسطینی‌ها تلاش می‌کنند و تعهدشان برای کمک به آنها در مواقع بحران، تزلزل ناپذیر است./ فارس

ارسال نظر