گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

جزئیات جدید از هلاکت دو اسرائیلی در کرانه باختری

جزئیات جدید از هلاکت دو اسرائیلی در کرانه باختری یک منبع در سرویس‌های امنیتی صهیونیستی جزئیات جدیدی از عملیات شهادت‌طلبانه حواره منتشر کرد که به هلاکت دو صهیونیست منجر شد. این عملیات با دقت بسیار بالایی انجام گرفته بود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های صهیونیستی، بعدازظهر روز گذشته (شنبه)، از تیراندازی در منطقه «حواره» (شمال کرانه باختری) خبر دادند. در این عملیات دو شهرک‌نشین به‌شدت مجروح شده و ساعاتی بعد، به هلاکت رسیدند.

یک منبع در سرویس‌های امنیتی صهیونیستی درباره این عملیات گفت: برآورد اسرائیل این است که عامل عملیات تیراندازی در حواره، درباره حضور یهودیان اسرائیلی در کارواش، اطلاع قبلی داشته است، از جمله محل حضور آنان در ساختمان».

تیراندازی روز گذشته در یک کارواش صورت گرفت. منابع اسرائیلی در توجیه کم‌کاری نظامیان این رژیم، مدعی شده بودند که به خاطر سر و صدای بالا در کارواش، صدای تیراندازی را نشنیده‌اند و به همین دلیل مجری این عملیات شهادت‌طلبانه موفق به فرار شده است.

این منبع در ادامه به پایگاه خبری «واللا» گفت: مجری این عملیات، در کارواش حتی یک ثانیه را از دست نداده است. وی در حالی به محل عملیات رسیده بود که می‌دانست آمده است تا بُکشد. وی زمان را از دست نداد و به دنبال این دو نفر بود. محل حضور آنان را فهمید و از فاصله نزدیک تیراندازی کرد».

به گفته این منبع، رژیم صهیونیستی دستکم ۱۰ نفر از شهروندان فلسطینی را بازداشت کرده است تا بتواند محل اختفای مجری عملیات را کشف کند. صهیونیست‌ها مدعی هستند که «تحقیقات با درایت و حساسیت بالا در حال انجام است. به خاطر عبرت‌هایی که از تحقیقات سابق گرفته‌ایم، اطلاعات [مجری]هم منتشر نمی‌شود».

واللا همچنین خبر داد که رژیم صهیونیستی، تجهیزات نظامی زیادی به منطقه حواره ارسال کرده است. شمار زیادی از نیرو‌های پیاده‌نظام ارتش صهیونیست که وابسته به فرماندهی منطقه جنوب فلسطین اشغالی هستند، به همراه نیرو‌های یگان ویژه به این منطقه اعزام شده‌اند و در آماده‌باش کامل قرار دارند.

یک منبع نظامی هم در این زمینه گفت: این، آخرین مورد نیست. روز‌های آینده شاهد تنش زیادی در سامره (نام عبری شمال کرانه باختری) خواهیم بود. نگرانی‌هایی درباره حادثه‌ای وجود دارد که می‌تواند باعث شود کل منطقه شعله‌ور شود. به همین دلیل، نیرو‌های زیادی از مرزبانی، پلیس و گشتی‌ها در این منطقه مستقر شده‌اند.

سوم مرداد ماه جاری نیز یک اتوبوس حامل شهرک‌نشینان اسرائیلی در نزدیکی حوار هدف قرار گرفت. نیرو‌های مقاومت فلسطین، هشت گلوله به سمت این اتوبوس شلیک کردند و موفق شدند از محل عملیات فرار کنند.

«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «یسرائیل بیتنو» و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در واکنش به عملیات‌های شهادت‌طلبانه رزمندگان فلسطینی از ناامن شدن کرانه باختری انتقاد کرد.

لیبرمن با بیان اینکه تنها در شهر جنین در شمال کرانه باختری عملیات رخ نمی‌دهد، بلکه آن‌ها در سراسر کرانه باختری شاهد عملیات استشهادی هستند، گفت: «نه حاکمیتی در کار است و نه امنیتی. کابینه قدرت بازدارندگی و کنترل خود را از دست داده است.»

عملیات‌های استشهادی مبارزان فلسطینی علیه شهرک‌نشیان اسرائیلی و نظامیان صهیونیست در حال گسترش است. کارشناسان می‌گویند که این عملیات‌ها و در کنار آن، وضعیت متشنج داخلی رژیم صهیونیستی باعث شده است که این رژیم با وضعیت بغرنجی روبرو شود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار