واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

وضعیت بحرانی ۱۲ پاساژ در تهران/خطر آتش‌سوزی مجدد در کمین بازار است

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به وضعیت بحرانی ۱۲ پاساژ در پایتخت گفت: خطر آتش‌سوزی مجدد در کمین بازار است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، قدرت‌الله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در جریان یکصدوهفتادویکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به حضور نیروهای آتَش‌نشانی در آتش‌سوزی بازار اظهار کرد: ما درگیری عجیبی در بازار داریم و از 715 پاساژ موجود در تهران، 15 پاساژ وضعیت بحرانی دارند که 3 پاساژ بازسازی شده اما 12 پاساژ هنوز این وضعیت را دارند.

 

وی با بیان اینکه دسترسی به زیرزمین‌ها بسیار سخت و پیچیده است، گفت: اتفاقی در ساعت 3 بامداد پنجشنبه در پاساژ قیصر با کاربری وسایل آرایشی و بهداشتی و خرازی رخ داد و این در شرایطی بود که میزان دپوی پاساژ 5 برابر حد استاندارد آن گزارش داده شده است.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به حضور نیروهای آتش‌نشانی ظرف 5 دقیقه به محل حادثه ادامه داد: این حادثه 20 دقیقه دیر گزارش شده بود اما با این وجود 150 نیرو را با 40 دستگاه از 13 ایستگاه به محل حادثه اعزام کردیم.

 

وی در خصوص علت آتش‌سوزی در حادثه اخیر در بازار تهران گفت: علت آتش‌سوزی در سیم‌کشی برق بود و پس از آتش‌سوزی در سطح این آتش به سمت زیرزمین سرایت می‌کند. علی‌رغم اینکه می‌گوییم پیش از انجام هر کاری در حوادث آتش‌نشانی اعلام کنند و متاسفانه همانطور که گفته شد 20 دقیقه این حادثه دیر گزارش شده بود.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه این پاساژ سابقه خوبی ندارد و سال 93 نخستین اخطار خود را دریافت کرده است، ادامه داد: بیش از 9 بار همکاران ما در معاونت سازمان پیشگیری و بحران به این پاساژ اخطار دادند اما مالکین و کسبه توجهی نکردند.

 

محمدی با بیان اینکه اگر حادثه در ساعت پیک ترافیک اتفاق می‌افتاد فاجعه سخت‌تری رخ می‌داد، گفت: وزارت صمت، وزارت کار و دیگر نهادها باید وارد عمل شوند بسیاری از پاساژها بیمه شده‌اند اما با کدام مجوز؟ این موارد از گلوگاه‌هایی هستند که می‌توانیم مالکان را مجبور کنیم تا برای ایمن‌سازی اقدام کنند. همچنین از اعضای شورای شهر تهران می‌خواهیم تا حادثه‌ای خطرناک‌تر رخ نداده حتما نسخه‌ای برای بازار تهیه شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار