برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

صدور ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی اربعین

صدور ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی اربعین رئیس کمیته امنیتی فراجا و فرمانده قرارگاه اربعین گفت: تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است.رئیس کمیته امنیتی فراجا و فرمانده قرارگاه اربعین گفت: تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد شرفی روز یکشنبه با اشاره به اقدامات این کمیته در دو سطح ستادی و اجرایی در ارتباط با راهپیمایی اربعین به رسانه‌ها اظهار داشت : با هماهنگی و موافقت دولت عراق ،امسال برای زائران متقاضی اربعین حسینی اقدام به صدور گذرنامه زیارت کرده ایم .

وی با بیان این که این گذرنامه بر مبنای تمامی استانداردهای جهانی تهیه شده است،ادامه داد: از اول محرم تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است و حدود ۵۰ هزار گذرنامه هم تمدید شده اند .

این مقام مسوول در ستاد مرکزی اربعین با تاکید براین که براساس تصمیم گیری انجام شده عبور اتباع خارجی مقیم ایران برای سفر به عتبات عالیات از مرز شلمچه و اتباع خارجی غیر مقیم و ترانزیتی از مرز چذابه انجام می شود ، اظهار کرد : اتباع خارجی، فاقد مجوز به مرزها مراجعه نکنند .

شرفی در ادامه با بیان این که تلاش شده است که بخش اعظمی از نگرانی های جاده ای که در سال گذشته داشتیم ، امسال برطرف شود، تصریح کرد : با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده، امیدواریم در سال جاری در راه های مواصلاتی به مرزها از نظر ترافیکی مشکل کم تری داشته باشیم .

وی همچنین گفت : در سال جاری تلاش کرده ایم که تعداد پارکینگ ها را افزایش دهیم و موضوع امنیت آنها مورد توجه جدی تری قرار بگیرد.

اعزام زائران اربعین از روز ۲۷ مرداد به طور رسمی آغاز شده است و پیش بینی می شود پنج میلیون نفر در این آیین معنوی شرکت کنند./ایرنا



مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار