کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کره‌شمالی درباره زمان پرتاب ماهواره اطلاع‌رسانی کرد

یک روزنامه ژاپنی گزارش داد که کره شمالی در پیامی به دولت توکیو، بازه زمانی و سه منطقه دریایی خطر برای پرتاب ماهواره نظامی خود را اطلاع داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت حدود یازده هفته از شکست کره شمالی در پرتاب اولین ماهواره نظامی جاسوسی به فضا، اکنون از تصمیم پیونگ‌یانگ برای انجام مجدد این پرتاب خبر می‌رسد.

 

روزنامه ژاپنی «کیودو» گزارش داد که کره شمالی در پیامی به دولت توکیو، بازه زمانی و سه منطقه دریایی خطر برای پرتاب ماهواره نظامی خود را اطلاع داده است.

 

به نوشته کیودو، کره شمالی به گارد ساحلی ژاپن گفته که قصد دارد ماهواره نظامی خود را در تاریخی بین بیست‌ودوم تا سی‌ویکم آگوست به فضا پرتاب کند.

 

این روزنامه نوشت: «به نظر می‌رسد که این طرح، تلاش مجددی برای تکرار پرتاب ماهواره جاسوسی نظامی توسط کره شمالی در ماه می باشد، که در آن زمان با شکست مواجه شد».

 

بر این اساس، کره شمالی همچنین ژاپن را از برنامه خود برای تعیین سه منطقه خطر دریایی آگاه کرده است که دو منطقه آن در غرب شبه‌جزیره کره و دیگری در شرق جزیره لوزون در فیلیپین است.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، ماهواره جاسوسی نظامی از جمله تسلیحات پیشرفته‌ای است که کره شمالی وعده تولید آن را به همراه موشک‌های بالستیک قاره پیما با سوخت جامد و زیردریایی با پیشران اتمی داده است.

 

در تاریخ سی‌ویکم می بود که دولت کره شمالی اولین ماهواره نظامی جاسوسی خود با نام «مالی‌گیونگ-۱» را با استفاده از موشک ماهواره‌بر «کولیما-۱» از ایستگاه پرتاب ماهواره «سوهی» در شمال غربی این کشور پرتاب کرد.

 

دقایقی بعد از پرتاب اما - به گفته کره شمالی - این موشک به‌دلیل از دست دادن نیروی رانشی در پی فعال‌شدن غیرعادی موتور مرحله دوم، در آب‌های کره جنوبی سقوط کرد.

 

ارتش کره جنوبی پس از بازیابی لاشه ماهواره کره شمالی از دریای زرد در ماه ژوئیه مدعی شد که این ماهواره جاسوسی، هیچ کاربرد نظامی ندارد.

 

با این حال، «کیم یو جونگ» خواهر بانفوذ رهبر کره شمالی وعده داده بود که این کشور به زودی یک ماهواره نظامی دیگر را با موفقیت و به درستی در مدار فضایی قرار خواهد داد./ فارس

ارسال نظر