لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

سرلشکر صفوی: دشمن به دنبال فشار اقتصادی، روحی و روانی به مردم است

مشاور عالی فرمانده کل قوا با بیان اینکه دشمن به دنبال فشار اقتصادی، روحی و روانی به مردم است گفت: پیام شهیدان 44 سال گذشته یعنی شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای هسته ای، شهدای کرونا و دیگر شهدا به ملت ایران «فاستقم کما امرت» است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک شهید گمنام که در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، گفت: کشور عزیز ما ایران در منطقه غرب آسیا، در حال عبور از یک شرایط خاص و رسیدن به یک شرایط مطلوب است ما اصطلاح مرحله گذار ژئوپلیتیکی را نسبت به این مرحله به کار می بریم و اصطلاح ساده اش مرحله عبور از یک پیچ تاریخی است.

 

سرلشکر صفوی با بیان اینکه به فضل الهی و توجهات ۱۴ معصوم علیهم السلام، ملت بزرگ ایران به خودباوری و خودآگاهی برای تعیین سرنوشت خود در مقابل طرح های بیگانگان رسیده است تأکید کرد: رهبر مقتدر و دولت خدمتگذار ایران و قوای سه گانه و قوای مسلح ایران در یک هم افزایی به دنبال حل مشکلات کوچک و بزرگ مردم صبور و انقلابی ایران هستند.

 

وی افزود: البته سیاست دشمنان اسلام و ایران ایجاد یأس، ناامیدی و بحران آفرینی و خدشه در امنیت و آرامش زندگی مردم است، آن‌ها به دنبال فشار اقتصادی و روحی و روانی، جنگ ترکیبی برای تأثیرگذاری روی اذهان، باورها و ارزش ها و توانمندی های ملت بزرگ ایران هستند.

 

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تصریح کرد: پیام این مراسم معنوی شهید گمنام، پیام شهیدان ۴۴ سال گذشته یعنی شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای هسته‌ای، شهدای کرونا و دیگر شهدا به ما «فاستقم کما امرت» است.

 

سرلشکر صفوی با بیان اینکه استقامت و امیدآفرینی رمز عبور از شرایط فعلی است، گفت: در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس و شروع سال تحصیلی جدید، اساتید و معلمان و همه کسانی که صاحب نفوذ کلام هستند، تریبون و رسانه در اختیار دارند و در فضای مجازی فعال هستند، وظیفه دارند به جهاد تبیین عمل کنند و فداکاری های نسل قبلی و فداکاری های بزرگ شهیدان، جانبازان، آزادگان سرافراز را به نسل فعلی منتقل سازند.

 

وی افزود: ما وظیفه داریم راهبرد بیگانگان و طراحی دشمنان را درک کنیم و در مقابل آن از ایران عزیز از ملت بزرگمان، از منافع ملی و امنیت ملی مراقبت کنیم.

 

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی با تأکید بر اینکه این شهیدان به خاک افتاده اند تا ملت ایران و اسلام ناب محمدی ایستاده و قائم بر حق بماند خاطرنشان کرد: آنها رفتند تا اسلام و ایران بماند هر کسی در ایران زندگی می کند مدیون شهداست.

 

وی با بیان یک بیت شعر «من از بینوایی نیم روی زرد، غم بینوایان رخم زرد کرد»، اظهار کرد: امروز خون دل خوردن سخت از جان دل دادن است.

 

سرلشکر صفوی ادامه داد: ما هم اکنون هم در این جنگ ترکیبی و در هر سطحی که قادر هستیم، باید کمک به آحاد مردم به خصوص طبقات ضعیف را یک رسالت، یک وظیفه وجدانی و اخلاقی و انسانی خودمان بدانیم.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پایان خاطرنشان کرد: مردم داری و مردم یاری سیره شهدا بوده است آیا ما هیچ نسبتی با آرمان و خواسته شهیدان داریم یا فاصله گرفته ایم؟ اگر به اذن الهی این شهدای گرانقدر زنده می شدند از ما چه سؤالی می کردند؟ ما چه پاسخی می دادیم؟ما از او چه سؤالاتی می پرسیدیم و او چه پاسخ می داد؟/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار