گفتگوی پاپ و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره جنگ اوکراین-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

گفتگوی پاپ و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره جنگ اوکراین

پاپ و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره جنگ اوکراین و امیدواری‌ها برای صلح، در واتیکان صحبت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا پس از دیدار و گفتگو با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به خبرنگاران گفت، این سفر به منزله توافقی بزرگ برای اوست.

این ژنرال آمریکایی که در حال سفر به چندین کشور اروپایی است همچنین گفت، پاپ به شدت نگران تلفات در اوکراین به ویژه غیرنظامیان از زمان حمله روسیه به این کشور در فوریه ۲۰۲۲ است.

مارک میلی همچنین به شدت از روسیه بابت به راه انداختن "کارزار ترس" علیه غیرنظامیان در اوکراین از جمله هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی به عنوان بخشی از استراتژی جنگ انتقاد کرد.

رهبر کاتولیک‌های جهان نیز تجارت بین المللی سلاح را به صورت کلی محکوم کرد، اما سال گذشته میلادی گفت این از نظر اخلاقی مشروع است که کشور‌ها به تامین سلاح برای اوکراین بپردازند تا به این کشور در دفاع از خود در برابر تهاجم روسیه کمک کنند.

ژنرال میلی که اواخر سال جاری میلادی بازنشسته می‌شود در نوامبر سال گذشته میلادی با مطرح کردن پیروزی زودهنگام ارتش اوکراین و احتمال یک راه حل سیاسی برای پایان این جنگ خبرساز شده بود.

فرانسیس از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین خواسته تا با روسیه گفتگو کند، اما زلنسکی می‌خواهد که واتیکان از طرح صلح کی‌یف حمایت کند که شامل احیای حق حاکمیت اوکراین، خروج نیرو‌های روسی و توقف اقدامات خصمانه در کنار احیای مرز‌های کشور اوکراین است.

پاپ ۸۶ ساله همچنین نماینده خود را به مسکو، کی‌یف و واشنگتن فرستاده تا درباره کمک‌های بشردوستانه و بازگشت کودکان اوکراینی شرایط گفتگو را فراهم کند.

کی‌یف تخمین می‌زند قریب به ۱۹ هزار و ۵۰۰ کودک از فوریه ۲۰۲۲ به روسیه یا کریمه برده شده‌اند که این اقدام را به عنوان اخراج غیرقانونی، محکوم می‌کند. / رویترز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده