ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

استقبال ریاض از آغاز مرحله نوین مناسبات با تهران

استقبال ریاض از آغاز مرحله نوین مناسبات با تهران شورای وزیران عربستان سعودی، بعدازظهر دیروز(سه‌شنبه) در جلسه کابینه که در کاخ «السلام» در جده برگزار شد،اعلام کرد که ریاض از آغاز مرحله جدیدی از روابط با جمهوری اسلامی ایران استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، شورای وزیران عربستان سعودی، بعدازظهر دیروز (سه‌شنبه)، در جلسه کابینه که در کاخ «السلام» در جده برگزار شد، به ازسرگیری روابط این کشور با جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

 

خبرگزاری المیادین گزارش داد که شورای وزیران ریاض اقدامات صورت گرفته در جهت اجرای توافق از سرگیری مناسبات دیپلماتیک عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران از جمله آغاز به کار سفرای دو کشور را در جلسه خود مورد بررسی قرار دادند و اعلام کردند که مشتاق آغاز مرحله جدیدی از روابط با ایران مبتنی بر منافع مشترک و احترام متقابل است.

 

برقراری مجدد روابط دیپلماتیک تهران و ریاض در حالی در جلسه کابینه عربستان سعودی مورد بحث و بررسی قرار گرفته که حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز پنجشنبه (۱۷ آگوست)، در رأس هیأتی و در پاسخ به دعوت همتای سعودی خود به عربستان سفر کرد.

 

گفتنی است مقامات‬ تهران‬ و‬ ریاض‬ در ماه مارس / ‏ اسفند‬ گذشته، پس از پنج دور مذاکره امنیتی در عراق و سه دور گفت‌وگو در عمان و وساطت‌های این دو کشور در نهایت در پکن به توافق رسیدند تا روابط دیپلماتیک را از سر بگیرند.

 

سفر اخیر امیر عبداللهیان به عربستان سعودی به دلیل اهمیت نزدیکی روابط ایران و ریاض، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت و تحلیل‌گران و ناظران، دیدار وی برای نخستین بار با ولی‌عهد را ارتقای سطح روابط تهران و ریاض توصیف کردند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار