غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

نخست وزیر قطر: از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کنیم

نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند چراکه این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 25
کد خبر: ۲۰۱۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر قطر ابراز امیدواری کرد که توافق اخیر تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری دوحه به مذاکرات بیشتری درباره موضوع هسته‌ای ایران منجر شود.

نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند چراکه این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.

وی درباره روابط با چین گفت: ما معتقدیم که روابطمان با چین هیچگونه ضرری برای آمریکا ندارد بلکه برعکس نتیجه خوبی دارد.

این مسئول قطری تأکید کرد: ما برای تقویت بخش انرژی و افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه‌های مختلف و تبدیل کشور به یک مقصد اقتصادی جهانی تلاش می‌کنیم. قطر یک میانجیگر شفاف صلح و قدرت اقتصادی برتر و هم‌پیمان مورد اعتماد برای حل بحران‌های بین‌المللی است.

آل ثانی درباره نقش قطر در پایان دوره اشغالگری آمریکا در افغانستان و تلاش‌های این کشور برای تحقق توافق میان طالبان و واشنگتن صحبت و تأکید کرد: قطر توانست بیش از ۸۰ هزار نفر را از افغانستان خارج کند. قطر تلاش می‌کند تا نقشی در تقویت ثبات داشته باشد. ما برای مذاکره و همکاری میان کشور‌ها و از بین بردن تمام مشکلات در منطقه و عبور از بحران‌ها تا زمان تحقق ثبات تلاش می‌کنیم.

وی درباره عادی‌سازی روابط میان تل آویو و ریاض گفت: ما هنوز خبر رسمی درباره ارتباط عربستان و اسرائیل را نشنیده‌ایم. درباره چنین اقدامی هر کشوری از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس خودش تصمیم می‌گیرد. قطر درباره این مسئله به طرح صلح عربی توجه می‌کند. اسرائیلی‌ها اراضی فلسطینی را اشغال می‌کنند و این موضوع اصلی است.

وی تأکید کرد: جنگ در اوکراین به بخش انرژی جهانی خسارت زد و موجب بحران غذایی شد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار