ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

حمله پهپادی اوکراین به یک مرکز تفریحی در روسیه

حمله پهپادی اوکراین به یک مرکز تفریحی در روسیه کشته شدن سه نفر در حمله پهپادی اوکراین به یک مرکز تفریحی در شهرستان مرزی «بلگورود» روسیه، روز چهارشنبه (امروز) توسط «ویاچسلاو گلادکوف» فرماندار این شهرستان اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، حملات پهپادی هفته‌های اخیر اوکراین به مناطق مختلف روسیه همچنان ادامه دارد و یکی از این حملات به شهرستان مرزی، از روسیه تلفات گرفته است.

 

رسانه‌های رسمی و دولتی در روسیه روز چهارشنبه (امروز) به نقل از «ویاچسلاو گلادکوف» فرماندار بلگورود خبر دادند که حمله پهپادی اوکراین به این منطقه، مرگبار شده است.

 

به گزارش شبکه راشا تودی، این مقام روس اعلام کرد که در نتیجه حمله پهپاد اوکراینی به یک مرکز تفریحی در شهرستان مرزی بلگورود، سه نفر کشته شدند.

 

گلادکوف خبر داد، این حمله پهپادی به یک روستای روسیه در فاصله 20 کیلومتری از مرز اوکراین انجام شد که در نتیجه آن دو مرد در صحنه جان باختند و یک مرد دیگر، کمی بعدتر در نتیجه شدت جراحات جانش را از دست داد.

 

به گفته فرماندار بلگورود، این حمله مرگبار، دومین حمله به همین منطقه بود. در حمله اول، تنها خسارت وارد شد و هیچ تلفاتی بر جا نگذاشته بود.

 

راشا تودی در پایان گزارش خود درباره حمله به این شهرستان مرزی روسیه نوشت: «حملات کی‌یف به این منطقه به یک اتفاق روزمره تبدیل شده است که شامل توپخانه، پهپاد و حملات گاه به گاه در سراسر مرز می‌شود».

 

این رسانه روس افزود: «بر اساس گزارش‌های فرماندار (بلگورود)، فقط در روز سه شنبه، پنج شهرک توسط پهپادها بمباران شدند. نیروهای اوکراینی برای چنین پروازهایی از پهپادهای کوچک حامل محموله‌های انفجاری سبک استفاده می‌کنند».

 

حمله مرگبار جدید اوکراین به بلگورود در شرایطی انجام شده که طی هفته‌های اخیر حملات پهپادی مکرر به مناطق مختلف روسیه شامل مسکو پایتخت خبرساز شده است.

 

بامداد روز چهارشنبه (امروز به وقت تهران)، «سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو توضیحاتی درباره حمله پهپادی به پایتخت منتشر کرد. اعلام کرد که دو پهپاد انتحاری اوکراینی به پایتخت روسیه حمله کردند که یکی از آنها توسط پدافند هوایی ساقط شد ولی دیگری به ساختمانی در پنج کیلومتری کاخ کرملین برخورد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار