رقابت ارمنی‌ها و اوکراینی‌ها بر سر یک میدان گازی در عراق-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

رقابت ارمنی‌ها و اوکراینی‌ها بر سر یک میدان گازی در عراق

دو شرکت ارمنستانی و اوکراینی برای بهره‌برداری از یک میدان گازی در عراق با یکدیگر رقابت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی المشکور، عضو کمیته به روزنامه الصباح گفت که دو شرکت ارمنستانی و اوکراینی در حال رقابت برای سرمایه گذاری در میدان گازی عکاظ در الانبار به جای شرکت کره‌ای کوگاز هستند.

 

در همین راستا یک مقام دیگر در وزارت نفت عراق اعلام کرد این وزارت با شرکت‌های معتبر جهانی برای پیمانکاری در این پروژه به جای شرکت کوگاز درحال مذاکره است. او در ادامه افزود: میدان گازی عکاظ ذخایر گازی بسیار بزرگی دارد بطوریکه شرکت‌های متعددی را به سرمایه‌گذاری در آن متمایل کرده است.

 

دکتر فرات الموسوی، کارشناس مسائل نفتی، در گفتگو با «الصباح» گفت که تعدادی از شرکت ها گرد هم آمدند تا قرارداد سرمایه گذاری میدان عکاظ را نهایی کنند، اما هیچ یک از آنها تاکنون موفق به مذاکره با وزارت نفت برای برنده شدن قرارداد سرمایه گذاری نشده‌اند.

 

این کارشناس عراقی اعلام کرد حتی آرامکو (شرکت نفت و گاز عربستان) با سرمایه گذاری و توسعه میدان گازی عکاظ در استان الانبار وبا هدف از سرمایه گذاری و توسعه آن دستیابی به ظرفیت تولید (400 متر مکعب) در روز جلو آمد که یکی از بهترین پیشنهادها بود، ولی قراردادی با این شرکت به امضا نرسید.

 

براساس گفته‌های الموسوی وزارت نفت عراق قصد دارد از تجارب شرکت‌های بزرگ بین‌المللی در استخراج گاز استفاده کند به همین دلیل شرکت‌های روسیه هم پیشنهادهایی به عراق داده‌اند اما بغداد نمی‌خواهد امتیازهای بیشتری را به روسیه واگذار کند چون شرکت‌های روسی حضور پررنگی در میدان‌های نفتی جنوبی عراق دارند و عراق در پی ایجاد نسبتی از تعادل میان شرکت‌های بهره‌برداری کننده از گاز است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار