قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟

ورود تعدادی هواپیما به ناوگان هوایی کشور در آینده نزدیک

ورود تعدادی هواپیما به ناوگان هوایی کشور در آینده نزدیک مدیرعامل آسمان گفت: با حمایت‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برای عملیاتی شدن و افزایش ناوگان و همچنین بازگشت هواپیماهای زمین‌گیر به چرخه پرواز، برنامه‌ریزی شده است که جزئیات آن در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  جلسه ستاد سفرهای هوایی اربعین حسینی در شرکت هواپیمایی آسمان برگزار شد؛ در این جلسه مدیرعامل آسمان با اشاره به سهم قابل توجه این شرکت در جابه‌جایی زوار اربعین سال گذشته، اظهار داشت: باتوجه به جلسات و برنامه‌ریزی قبلی برای ارائه خدمات مناسب به زوار اربعین، آماده شده‌ایم همانند سال گذشته، پروازهای منظم از مبادی داخلی و خارجی در مسیر عراق برای ایام اربعین برقرار شود.

* عرضه بلیت پروازهای اربعین صرفا از طریق سایت شرکت آسمان

ابوذر شیرودی با اشاره به برنامه‌ریزی برای انجام پروازهای ایمن، منظم و با کیفیت در ایام اربعین گفت: به هیچ عنوان در خصوص پروازهای اربعین حسینی نگاه اقتصادی نداریم و ارائه خدمت به زائران را وظیفه دینی و ملی خود می‌دانیم.

مدیرعامل آسمان تاکید کرد: در موضوع قیمت بلیت پروازهای اربعین تابع دستورات ابلاغی وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری هستیم و بلیت پروازهای اربعین فقط از طریق وب سایت شرکت و با قیمت مصوب عرضه خواهد شد.

* افزایش هواپیماهای شرکت آسمان در آینده نزدیک

وی از برنامه‌ریزی برای افزایش ناوگان عملیاتی آسمان خبر داد و افزود: با حمایت‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای عملیاتی شدن و افزایش ناوگان و همچنین بازگشت هواپیماهای زمین‌گیر به چرخه پرواز برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است که جزئیات آن در زمان مناسب اعلام خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار