محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

جزییات جدید نزاع و ضرب و جرح پیشکسوت پرسپولیس

رییس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ خبر سرقت از بهنام ابوالقاسم پور -پیشکسوت فوتبال- توسط سارقین زورگیر را تکذیب و درباره این پرونده توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ بابک نمک شناس گفت: در پی انتشار فیلم و خبری با موضوع بستری شدن بهنام ابوالقاسم پور در یکی از بیمارستان های تهران بواسطه ضرب و جرح توسط سارقین زورگیر ، بلافاصله موضوع در دستور کار رسیدگی پلیس تهران بزرگ قرار گرفت.

 

وی افزود: با بررسی سوابق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تهران بزرگ مشخص شد : از زمان انتشار فیلم و خبر مربوطه در شبکه های اجتماعی و طرح خبر سرقت از آقای بهنام ابوالقاسم پور ، هیچگونه تماسی در این خصوص با پلیس صورت انجام نشده است. در ادامه ، مأموران کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس با مراجعه به بیمارستان محل بستری شدن بهنام ابوالقاسم پور به تحقیق از ایشان پرداختند.

 

وی اضافه کرد: همچنین آقای بهنام ابوالقاسم پور، در شرح ماجرای درگیری منجر به ضرب و جرح خود ، اینگونه به مأموران اعلام نموده است:« در ساعت ۱۳:۳۰ مورخه ۲ شهریور ماه از جنوب به شمال اتوبان [ شهید ] چمران با خودروی شخصی در حال حرکت بودم که یک دستگاه سمند سفید رنگ با دو سرنشین با خودرو اینجانب از ناحیه آئینه و گلگیر راننده برخورد [ کرد] که به عمل آنها معترض شدم ؛ [ در ادامه ] مجددا به سپر عقب خودرو بنده ضربه زدند . پس از توقف ، سرنشینان سمند با بنده درگیری فیزیکی [ ایجاد کرده ] و با سلاح سرد به دست چپ و راست بنده آسیب زدند و سپس [ از محل ] متواری شدند اما هیچگونه سرقتی از بنده نشده [ است ] ؛ پس از تعقیب و گریز ، زیر پل ورودی چمران به شمال – وردی نیایش ، [ راننده سمند ] از محل متواری شد و نفر دوم نیز [به صورت پیاده] و در شلوغی خیابان متواری گردید ؛ سپس به بیمارستان منتقل شدم و [در این خصوص] از شخص خاصی شکایت ندارم و آن افراد ( سرنیشنان خودرو سمند ) را نمی شناختم.»

 

لازم به ذکر است که با تکمیل اقدامات پزشکی و درمانی ، آقای بهنام ابوالقاسم پور ، ظهر روز شنبه مورخه ۴ شهریور ماه از بیمارستان ترخیص شد و پرونده مقدماتی ایشان با موضوع "نزاع و درگیری منجر به ضرب و جرح" در کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس تشکیل و در حال رسیدگی است ./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده