لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

دستور وزیر کشور برای بررسی حواشی تقدیر از یک ورزشکار کلاردشتی

وزیر کشور در دستوری به استاندار مازندران خواستار بررسی حاشیه ایجاد شده از تقدیر فرماندار کلاردشت از یک دختر ورزشکار شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور در دستوری به استاندار مازندران خواستار بررسی حاشیه ایجاد شده از تقدیر فرماندار کلاردشت از یک دختر ورزشکار شد.

 

وحیدی طی نامه‌ای خطاب به سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران نوشت: به دنبال تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر دیدار فرماندار کلاردشت با یکی از دختران وزرشکار، سریعا موضوع بررسی و گزارش آن را اعلام کنید.

 

تصویری از آیین تجلیل یک دختر ورزشکار کلاردشتی روز گذشته در فضای مجازی منتشر شده که این تصویر بی حجابی این ورزشکار را نشان می دهد البته فرماندار کلاردشت گفته اصل ماجرا این چنین نبوده و موضوع بی حجاب بودن این ورزشکار را رد کرده است.

 

این ورزشکار دانش آموز دوره راهنمایی است که پس از کسب رتبه کشوری در رشته والیبال، مسوولان کلاردشتی به پاس افتخار آفرینی این دانش آموز دختر در آیینی از او تجلیل می کنند.

 

بعد از آن مسوول روابط عمومی فرمانداری کلاردشت تصویری از این آیین تجلیل از این ورزشکار را منتشر می کند که این تصویر سوژه فضای مجازی و برخی رسانه های معاند شد.

 

عابدین فقیه نصیری فرماندار کلاردشت در این باره گفته است که این ورزشکار و خانواده او بسیار متدین و محجبه هستند منتهی یک لحظه در زمان دریافت لوح سپاس روسری از سر او افتاده است. متاسفانه مسوول روابط عمومی فرمانداری که فردی غیر حرفه ای بود اقدام به تصویربرداری و در کمترین زمان این تصاویر را در فضای مجازی منتشر کرد که به دلیل این رفتار غیر حرفه ای بودن این رفتارش و انتشار عکس نادرست و دروغین از این جایگاه برکنار شد.

 

فرماندار کلاردشت تاکید کرده که کلاردشت مردمانی متدین، پایبند به ارزش های اسلامی و انقلابی دارد و به پای آرمان های این انقلاب و شهدا جان و مال و هستی شان را تقدیم کرده اند./فارس

ارسال نظر