پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

دستور وزیر کشور برای بررسی حواشی تقدیر از یک ورزشکار کلاردشتی

وزیر کشور در دستوری به استاندار مازندران خواستار بررسی حاشیه ایجاد شده از تقدیر فرماندار کلاردشت از یک دختر ورزشکار شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور در دستوری به استاندار مازندران خواستار بررسی حاشیه ایجاد شده از تقدیر فرماندار کلاردشت از یک دختر ورزشکار شد.

 

وحیدی طی نامه‌ای خطاب به سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران نوشت: به دنبال تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر دیدار فرماندار کلاردشت با یکی از دختران وزرشکار، سریعا موضوع بررسی و گزارش آن را اعلام کنید.

 

تصویری از آیین تجلیل یک دختر ورزشکار کلاردشتی روز گذشته در فضای مجازی منتشر شده که این تصویر بی حجابی این ورزشکار را نشان می دهد البته فرماندار کلاردشت گفته اصل ماجرا این چنین نبوده و موضوع بی حجاب بودن این ورزشکار را رد کرده است.

 

این ورزشکار دانش آموز دوره راهنمایی است که پس از کسب رتبه کشوری در رشته والیبال، مسوولان کلاردشتی به پاس افتخار آفرینی این دانش آموز دختر در آیینی از او تجلیل می کنند.

 

بعد از آن مسوول روابط عمومی فرمانداری کلاردشت تصویری از این آیین تجلیل از این ورزشکار را منتشر می کند که این تصویر سوژه فضای مجازی و برخی رسانه های معاند شد.

 

عابدین فقیه نصیری فرماندار کلاردشت در این باره گفته است که این ورزشکار و خانواده او بسیار متدین و محجبه هستند منتهی یک لحظه در زمان دریافت لوح سپاس روسری از سر او افتاده است. متاسفانه مسوول روابط عمومی فرمانداری که فردی غیر حرفه ای بود اقدام به تصویربرداری و در کمترین زمان این تصاویر را در فضای مجازی منتشر کرد که به دلیل این رفتار غیر حرفه ای بودن این رفتارش و انتشار عکس نادرست و دروغین از این جایگاه برکنار شد.

 

فرماندار کلاردشت تاکید کرده که کلاردشت مردمانی متدین، پایبند به ارزش های اسلامی و انقلابی دارد و به پای آرمان های این انقلاب و شهدا جان و مال و هستی شان را تقدیم کرده اند./فارس

ارسال نظر