پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: دعوت به مذاکره از سوی آمریکا فریب است پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است

وزیر کشور: ۱۰ هزار اتوبوس درون‌شهری نوسازی می‌شود

وزیر کشور مسئولیت تجهیز ناوگان درون‌شهری را با وزارت کشور و شهرداری‌ها دانست و اعلام کرد که در مرحله نخست، نوسازی حدود ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس و حدود پنج هزار ون در دستور کار است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر،  احمد وحیدی امروز یکشنبه در حاشیه واگذاری ۴۷۰ دستگاه اتوبوس و ۶۲۶ دستگاه ون ایران خودرو دیزل به وزارت کشور به مناسبت اربعین حسینی (ع) در جمع خبرنگاران گفت: موضوع ناوگان حمل و نقل عمومی حدود ۸ تا ۹ سال گذشته دچار توقف شده که از بدو مسئولیت دولت مردمی سیزدهم یکی از دغدغه‌ها رفع مشکلات ناوگان درون شهری و برون شهری بود.

 

وزیر کشور اضافه کرد: مسئولیت ناوگان درون شهری با وزارت کشور و شهرداری‌هاست. در همین راستا، قراردادهایی با خودروسازان منعقد شد تا بتوانند این نوسازی را انجام دهند. امروز هم گام بزرگی در این راستا برداشته شد که مستمر خواهد بود.

 

وحیدی اعلام کرد که در مرحله نخست، نوسازی حدود ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس پیش‌بینی شده و نوسازی حدود پنج هزار ون در دستور کار است. در مرحله بعد هم نوسازی تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌ها در برنامه قرار گرفته است.

 

وزیر کشور این را هم گفت که برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی هم در دستور کار است که بر این اساس، پنج هزار دستگاه اتوبوس برقی تامین خواهد شد و قراردادهای آن بسته شده است. بر این اساس ۵۰ هزار تاکسی و به میزان دو تا سه برابر موتورسیکلت‌ها برقی می‌شوند.

 

وحیدی اظهار داشت: در سالی که رشد تولید یکی از شعارهای اصلی آن است، امیدوارم بتوانیم شاهد شکوفایی هرچه بیشتر در صنایع خودرویی و حمل و نقل باشیم. با قراردادی که در سازمان شهرداری‌ها به امضا رسید، تلاش کردند دِین خود را ادا کنند و با حمایت از تولید هم بتوانیم محصولات خوبی داشته باشیم و هم صنایع بتوانند بر دوشت جوانان و محققان، کار صنعت خودرو را پیش ببرند.

 

وی افزود: تحویل این خودروها به حمل و نقل ما کمک بزرگی خواهد کرد. به خصوص در شهرهایی که کمبود جدی در این حوزه دارند. البته نیاز ما خیلی بیشتر است. این خودروها همچنین به حمل و نقل زائران اربعین نیز کمک بزرگی می‌کنند.

 

وزیر کشور در پایان گفت: البته اتوبوس‌ها به دلیل اینکه درون‌شهری هستند، کمک محدودتری دارند ولی در زمانهای کوتاه کمک خوبی خواهند. اما ون‌ها به دلیل اینکه برون‌شهری هستند، کمک بیشتری در این زمینه خواهند داشت./ فارس

ارسال نظر