محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

سرلشکر باقری: حضور بیگانگان موجب اختلاف و تنش در منطقه می‌شود

سرلشکر باقری: حضور بیگانگان موجب اختلاف و تنش در منطقه می‌شود رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ایجاد امنیت و آرامش در مرزهای مشترک تنها با همدلی و وحدت بین کشورهای همسایه امکان‌پذیر است و حضور بیگانگان در منطقه موجب تنش و اختلاف خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در گفت‌وگوی تلفنی با ژنرال «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان بر توسعه مناسبات و همکاری‌های دفاعی و نظامی دوجانبه تأکید کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره به توافقات ارزشمند در سال‌های گذشته بین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان خاطرنشان کرد: سطح همکاری‌ها، ارتباط و تعامل بین نیروهای مسلح دو کشور در تمامی حوزه‌ها در حال پیشرفت است و ما معتقدیم نیروهای مسلح می‌توانند عامل تقویت دوستی و برادری بین دو کشور شوند.

سرلشکر باقری از آمادگی کامل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی جهت شرکت در کمیسیون مشترک نظامی در باکو خبر داد و تصریح کرد: ایجاد امنیت و آرامش در مرزهای مشترک تنها با همدلی و وحدت بین کشورهای همسایه امکان‌پذیر است و حضور بیگانگان در منطقه موجب تنش و اختلاف خواهد شد.

وزیر دفاع جمهوری آذربایجان نیز در این گفت‌وگو از آمادگی کامل نیروهای مسلح این کشور برای ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه نظامی و دفاعی خبر داد و گفت: ما همواره جمهوری اسلامی ایران را کشور دوست و نزدیک به خود می‌دانیم و از همکاری‌های نظامی در تمام حوزه‌ها استقبال می‌کنیم و ان‌شاءالله بتوانیم میزبان خوبی از هیأت ایرانی در آینده نزدیک در کمیسیون مشترک نظامی در باکو باشیم.

در پایان این گفت‌وگوی تلفنی، ژنرال ذاکر حسن اف از سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران جهت سفر به کشور آذربایجان دعوت به عمل آورد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار