دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد

سرلشکر باقری: شوق و روحیه دولتمردان نوید روز‌های گشایش و پرامید را می‌دهد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت هفته دولت، نوشت: شوق و روحیه دولتمردان نوید روز‌های گشایش و پرامید را می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با صدور پیامی فرا رسیدن هفته دولت را به رئیس جمهور، اعضای هیئت دولت، مدیران و کارکنان دولت تبریک گفت و یاد شهدای دولت را گرامی داشت.

 

متن پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به شرح زیر است:

«باسمه تعالی

فرا رسیدن هفته دولت را به رئیس جمهور محترم، اعضاء هیئت دولت، مدیران و کارکنان خدمتگزار تبریک می‌گویم.

 

هفته دولت که به نام شهیدان مردمی و والامقام، رجایی و باهنر مزین شده، فرصت مناسبی است تا ضمن ارزیابی عملکرد، خدمات و دستاورد‌های دولت محترم برای مردم تبیین و تشریح شود.

 

دولت سیزدهم خوشبختانه طی دوسال گذشته از عمر خود، ضمن تلاش‌های فراوان کوشیده است، با وجود تحریم‌های همه جانبه و ظالمانه، عملکرد قابل قبولی از خود ارائه نماید که انگیزه و اراده شخص رئیس جمهور محترم در مسیر تحول به سوی منافع ملّی، قابل ستایش است. اگرچه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد، اما به تعبیر رهبر معظم انقلاب «به قله نزدیک شده ایم» و در این مسیر خستگی و ناامیدی جایی ندارد؛ چنانکه شوق و روحیه دولتمردان هم نوید روز‌های گشایش و پرامید را می‌دهد.

 

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب خصوصاً شهیدان رجایی و باهنر، به روح پرفتوح بنیانگذار عظیم الشأن انقلاب اسلامی امام خمینی درود می‌فرستم و ضمن تاکید بر همکاری همه جانبه نیرو‌های مسلح با قوه مجریه، از خداوند متعال توفیق روزافزون در خدمتگزاری به مردم شایسته ایران عزیز، تحت زعامت رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای را آرزومندم.»

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح

سرلشکر پاسدار محمد باقری/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار