قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

استقرار بیمارستان صحرایی در مرز تمرچین

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمالغرب نزاجا گفت: بیمارستان مجهز صحرایی ارتش در مرز تمرچین مستقر شده که از امکانات کامل بهداشتی و درمانی برای زائران اربعین برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرتیپ علی حاجیلو با اشاره به ظرفیت و امکانات موکب مستقر ارتش در مرز تمرچین گفت: ظرفیت قابل توجهی از امکانات ارتش جمهوری اسلامی ایران از جمله ۱۶۵ هکتار از اراضی پادگان جلدیان پیرانشهر در اختیار موکب‌داران شمال غرب قرار داده شده و تمهیداتی برای پارک خودرو‌های زائرین در قالب ۲۵ هکتار از اراضی پادگان پیرانشهر با همکاری شهرداری‌های شهر‌های استان آذربایجان‌غربی، در نظر گرفته شده است که ظرفیتی بالغ بر ۵۰ هزار خودرو را دارد.

وی افزود: در حوزه بهداشتی و درمانی، بیمارستان مجهز صحرایی ارتش در مرز تمرچین مستقر شده است که از امکانات کامل بهداشتی و درمانی برای زائران اربعین برخوردار است.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال غرب نزاجا گفت: موکب مدافعان حریم امامت و ولایت نزاجا شامل مجموعه‌هایی از امکانات رفاهی و خدماتی بوده که امکان استفاده و بهره مندی از وعده‌های غذایی که شامل (صبحانه، نهار، شام)، استراحت زائرین در دو مجموعه‌ی مستقل خواهران و برادران زوار که ظرفیتی بیش از دوهزار نفر میسر شده است.

سرتیپ حاجیلو با بیان اینکه تیم‌های سیار تعمیر خودرو‌های سبک در این مرز تعبیه شده است، تصریح کرد: در صورت بروز اشکال و نقص فنی در خودرو‌های زائران اکیپ‌های تعمیراتی خودرو سیار، با تمامی امکانات و تجهیزات درصدد تعمیر خودرو‌ها بر می‌آیند.

وی با اشاره به برگزاری مراسم فرهنگی موکب مدافعان حریم امامت و ولایت گفت: مراسم فرهنگی شامل سخنرانی و عزاداری، در خصوص ۸ سال دفاع مقدس و همینطور عزاداری اربعین با حضور اساتید و روحانیون مجرب و برتر، برای زائران اباعبدالله حسین (ع) برگزار می‌شود. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار