مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا: زائران خارجی اربعین به مرز مهران مراجعه نکنند

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: اتباع بیگانه جهت اعزام به کربلای معلی به مرز مهران نیایند و خود را به چذابه برسانند و از آن طریق از مرز خارج شوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 25
کد خبر: ۲۰۱۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگ کننده و فرمانده قرارگاه اربعین فراجا در بازدید از سامانه مانیتورینگ درمرز مهران، در این باره گفت: با توجه به بازدید‌های صورت گرفته از مرز‌های ۶ گانه، تردد زائران خوشبختانه روان است و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در این ماموریت تمامی ظرفیت‌های پلیس در جهت تسهیل تردد زائران به کار گرفته شده است، اضافه کرد: از زائران خارجی مقیم کشور عزیزمان می‌خواهیم تا از طریق مرز شلمچه عازم عتبات عالیات شوند.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا تصریح کرد: همچنین با هماهنگی‌هایی که با کشور عراق صورت گرفته در نظر است اتباع بیگانه که ساکن کشور ایران اسلامی نمی‌باشند، جهت خروج از کشور و اعزام به کربلای معلی به مرز مهران نیایند و خود را به چذابه برسانند و از آن طریق از مرز خارج شوند.

وی در ادامه با توصیه به زائران از آنان خواست تا از عجله و شتاب بپرهیزند و ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، در مراجعه به شهر‌های مرزی خودرو‌های های خود را در پارکینگ‌های استاندارد پارک و از رها کردن خودروهایشان در حاشیه جاده و داخل کوچه و خیابان خودداری کنند.

سردار شرفی با بیان اینکه با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و هماهنگی با سایر ارگان‌ها در صدد اجرای اربعین سهل و آسان برای زائران هستیم از آنان خواست تا با توجه به گرمی هوا، ساعات پایانی روز را جهت خروج از مرز انتخاب کنند.

بر اساس ارزیابی صورت گرفته از خروج زائران اربعین از کشور در سال‌های گذشته، مشخص شده است که ۶۶ درصد زائران از مرز مهران تردد می‌کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار