هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

سوریه ادعاهای فرانسه و آمریکا را محکوم کرد

سوریه ادعاهای فرانسه و آمریکا را محکوم کرد وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای ادعاهای وزارت خارجه فرانسه و سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا درباره استفاده دمشق از سلاح شیمیایی در سال ۲۰۱۳ را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه سوریه، بیانیه‌ وزارت خارجه فرانسه و سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا و اتهامات واهی آن‌ها در خصوص استفاده دمشق از سلاح شیمیایی در سال ۲۰۱۳ را محکوم کرد.

 

وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای مدعی شده بود که دولت سوریه از سلاح شیمیایی علیه اهالی الغوطه شرقی در دمشق استفاده کرده است.

 

در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است که ادعاهای آمریکا و فرانسه در ادامه گمراه‌سازی و دروغ‌پردازی آنها و مؤید مشارکت دو کشور و دیگر کشورها در طراحی این جنایت وحشیانه و مشارکت کامل در تجاوزات تروریستی مستقیم و غیر مستقیم علیه سوریه است.

 

بنابر گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است که هدف آمریکا و فرانسه پنهان کردن جنایتکار حقیقی و سرپوش گذاشتن بر دست داشتن این دو کشور در استفاده گروه‌های تروریستی از سلاح شیمیایی و در الغوطه شرقی (آگوست سال ۲۰۱۳) و حوادث دیگر است.

 

وزارت خارجه سوریه همچنین مواضع فرانسه و آمریکا مبنی بر سرپوش گذاشتن بر مسئولیت خود و دیگر کشورها در حمایت از گروه‌های تروریستی و دست داشتن آن‌ها در تجهیز این گروه‌ها به مواد و سلاح شیمیایی مورد استفاده در حوادث سوریه را محکوم کرد.

 

در این بیانیه بر ضرورت مؤاخذه مسئولان فرانسوی و آمریکایی و متحدان آن‌ها به دلیل حمایت از گروه‌های تروریستی تکفیری در سوریه تأکید شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار