ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

قدردانی امیرعبداللهیان از نقش قطر در آزادسازی اموال ایران

قدردانی امیرعبداللهیان از نقش قطر در آزادسازی اموال ایران وزیر امور خارجه در رایزنی تلفنی با همتای قطری از نقش سازنده این کشور در کمک به آزادسازی اموال مسدود شده ایران در کره جنوبی قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شنبه چهارم شهریور ماه علاوه بر گفت‌وگوی تلفنی با همتای عمانی، با نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر هم تلفنی به رایزنی پرداخت.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی تلفنی با «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، درباره موضوعات مورد علاقه دو کشور به بحث و رایزنی پرداخت.

 

امیرعبداللهیان روابط دوستانه و نزدیک جمهوری اسلامی ایران و دولت قطر را مورد اشاره قرار داد و بر گسترش مناسبات دوجانبه تأکید کرد.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین عصر روز شنبه چهارم شهریور ماه با «بدر البوسعیدی» همتای عمانی تلفنی گفت‌و‌گو کرد. موضوعات دوجانبه و همچنین روند گفت‌وگوهای رفع تحریم‌ها از جمله موارد مورد رایزنی در این تماس تلفنی بود.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین در گفت‌وگوی تلفنی روز شنبه‌ با همتای قطری از نقش مثبت دولت قطر و تلاش‌های سازنده مقامات عالیرتبه این کشور در مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین نقش سازنده این کشور در کمک به آزادسازی اموال مسدود شده ایران تقدیر کرد.

 

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزرای خارجه قطر و عمان پس از تحولات اخیر و توافق ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان و آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی صورت می‌گیرد.

 

به گزارش فارس، علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران (پنجشنبه) ۱۹ مرداد ماه از آغاز فرآیند آزادسازی چند میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در کره جنوبی خبر داد و گفت: ایران تضمین‌ لازم برای پایبندی آمریکا به تعهدات خود را دریافت کرده‌ است. وی همچنین افزود: آزادی چند ایرانی که به‌طور غیرقانونی در آمریکا بازداشت شده بودند در این چارچوب است.

 

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم ۳۰ مرداد ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره روند مبادله زندانیان بین ایران و آمریکا گفت: بازه زمانی مشخص در این ارتباط از سوی مقامات ذیربط ایران اعلام شده بود. حداکثر بازه زمانی برای این کار حدودا تا سقف دو ماه بود و توافق بین دو طرف شکل گرفت و روند اجرایی در مسیر توافق در حال پیشرفت است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر نیز یک روز بعد در ۳۱ مرداد ماه خبر داد که توافق تبادل زندانیان بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا که قطر در آن نقش میانجی را ایفا کرد، اجرایی شده است.

 

آخرین تحولات منطقه هم از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه قطر در این تماس تلفنی بود.

 

* تأکید وزیر خارجه قطر بر تداوم رایزنی‌ها با ایران

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز ضمن ابراز خرسندی از روابط دوستانه ایران و دولت قطر، از پیشرفت مناسبات تمجید کرد و تداوم رایزنی‌های نزدیک طرفین را مورد تأکید قرار داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار