فقهی: نیاز صنعت کشور به چشمه‌های سزیم را برطرف می‌کنیم-راهبرد معاصر
نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم حمله هوایی ارتش اسرائیل به جنوب دمشق ادعای رسانه‌های اسرائیل: ایران آماده حمله است

فقهی: نیاز صنعت کشور به چشمه‌های سزیم را برطرف می‌کنیم

معاون سازمان انرژی اتمی در مراسم رونمایی از «رادیونوکلئید سزیم - ۱۳۷» گفت: می‌توانیم نیازهای صنعتی و پزشکی به چشمه‌های سزیم را تامین کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدامیرحسین فقهی رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و معاون سازمان انرژی اتمی امروز (یکشنبه) پنجم شهریور ماه در حاشیه رونمایی از «رادیونوکلئید سزیم - ۱۳۷» در نمایشگاه «روایت خدمت» گفت: با تلاش متخصصان داخلی توانستیم به دانش استحصال سزیم- ۱۳۷ که ایزوتوپی بسیار مفید در حوزه‌های صنعت و پزشکی است، دست پیدا کنیم.

وی افزود: سزیم اهمیت راهبردی دارد زیرا هر نوع تجهیز صنعتی که در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد، نیاز به چشمه پرتوزا دارد و سزیم از چشمه‌های پرتوزای پرکاربرد به شمار می‌رود.

رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای بیان کرد: نیمه‌ عمر طولانی سزیم- ۱۳۷ از مزیت‌های مهم این ایزوتوپ محسوب شده و این مزیت باعث می‌شود تا زمان استفاده از این ایزوتوپ طولانی‌تر باشد.

وی عنوان کرد: یکی از پتانسیل‌های مهمی که ما در اختیار داریم یک تیم خبره است که با رعایت الزامات ایمنی و پرتوی، ضوابط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مسائل پادمانی تحت نظارت آژانس می‌تواند این عنصر ارزشمند یا سایر عناصر موجود در سوخت مصرف‌ شده و پسمان‌های هسته‌ای را استخراج و بازیافت کند.

فقهی تصریح کرد: در آینده نزدیک خبرهای دیگری در مورد استخراج سایر عناصر ارزشمند که در زباله‌ها و پسمان‌های هسته‌ای وجود دارد، خواهید شنید.

معاون سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به جایگاه علمی مناسب ایران در حوزه علوم هسته‌ای در سطح بین‌المللی گفت: سزیم- ۱۳۷ مثال کوچکی از توانمندی‌های ایران برای استفاده بهینه از آنچه در دنیا به‌عنوان پسمان و زباله هسته‌ای شناخته می‌شود، است و ما به‌ خوبی می‌توانیم نیازهای صنعتی و پزشکی به چشمه‌های سزیم را تامین کنیم.

صبح امروز (یکشنبه) پنجم شهریوماه و همزمان با چهارمین روز از هفته دولت، ‌آیین رونمایی از پروژه تولید «رادیونوکلئید سزیم- ۱۳۷» در مقیاس آزمایشگاهی با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، سید امیرحسین فقهی رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و نیز جمعی از مسؤولان ارشد صنعت هسته‌ای، در نمایشگاه «روایت خدمت» در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار