قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

زلنسکی: برای یک جنگ طولانی مدت آماده‌ایم، مثل اسرائیل

زلنسکی: برای یک جنگ طولانی مدت آماده‌ایم، مثل اسرائیل رئیس جمهور اوکراین می‌گوید، همانطور که رژیم صهیونیستی مدتها در جنگ زندگی می‌کند ما هم می‌توانیم مثل آنها برای مدتی طولانی در جنگ باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین در تازه ترین مصاحبه خود با اشاره به جنگ با روسیه گفت: ما آماده جنگ برای مدت زمان طولانی بدون از دست دادن افراد زیاد هستیم و قادریم تلفات را به حداقل برسانیم.

 

وی در ادامه رژیم صهیونیستی را در زمینه جنگ طولانی مدت مثل زد و گفت: مثل اسرائیل. ما می‌توانیم مثل آنها زندگی کنیم. اسرائیل هم در جنگ است. بستگی به نوع جنگ دارد.

 

زلنسکی که با کانال تلویزیونی «رادا» مصاحبه کرده، در پاسخ به سوالی درباره اینکه جنگ را به داخل خاک روسیه می‌برید نیز گفت: نه. من معتقدم این کار خطر بزرگی دارد که ما را بی نهایت تنها خواهد گذاشت.

 

رئیس جمهور اوکراین درباره مساله شبه جزیره کریمه گفت: می‌توان درباره غیرنظامی کردن شبه جزیره کریمه از سوی روسیه تلاش کرد، البته با ابزارهای سیاسی.

 

اظهارات زلنسکی در زمینه جنگ طولانی مدت درحالیست که زمزمه هایی مبنی بر کاهش حمایت نظامی غرب از این کشور به گوش میرسد. گزارش‌های رسانه‌ای اوایل تابستان امسال حاکی از امیدواری غرب مبنی بر این بود که کمک نظامی متداوم به اوکراین به دستاوردهای ارضی قابل توجه علیه نیروهای روسیه منتهی خواهد شد، اما با گذشت حدود سه ماه از ضدحملات اوکراین، ارتش این کشور نتوانسته به خطوط دفاعی روسیه نفوذ کند و بر اساس جدیدترین آمار وزارت دفاع روسیه، بیش از ۴۳ هزار نیروی خود را از دست داده است.

 

روزنامه وال استریت ژورنال از قول مقامات آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده بعید است در سال ۲۰۲۴ به اندازه میزانی که در سال ۲۰۲۳ به اوکراین تسلیحات داده است، کی‌یف را تغذیه نظامی کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار