آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات

حضور میدانی رئیس سازمان مالیاتی در بازار تهران

حضور میدانی رئیس سازمان مالیاتی در بازار تهران در راستای رویکرد تعاملی، مودی مداری و استمرار همکاری و تعامل نزدیک با اتحادیه و اصناف با حضور رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور و جمعی از مسئولان و کارشناسان این سازمان میز خدمت مالیاتی برای کسبه و تجار صنف لوازم التحریر و نوشت افزار با حضور سه هزار عضو در مسجد امام (ره) بازار تهران برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پنجمین روز از هفته دولت، در راستای رویکرد تعاملی و مودی مداری نظام مالیاتی، میز خدمت مالیاتی برای کسبه و تجار بازار بزرگ تهران با حضور سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، محمدتقی پاکدامن معاون درآمدهای مالیاتی سازمان، علی محدث دیلمی مدیرکل امور مالیاتی مرکز تهران، حسین تاجمیر ریاحی فرمانده مرکز مقاومت بسیج سازمان و جمعی از روسای امور مالیاتی مرکز تهران در مسجد امام (ره) بازار مستقر و ضمن گفتگو با کسبه و بازاریان صنف لوازم التحریر و نوشت افزار به ارایه خدمات رسانی مالیاتی پرداختند.

سبحانیان در حین گفتگو با مراجعان، برپایی و استقرار میز خدمت و تقویت حضور میدانی جهت رفع مشکلات فعالان اقتصادی را گفتمان جدید نظام مالیاتی و به عنوان الگوی مصداقی در چارچوب رویکرد مودی مداری و در راستای تسریع و تسهیل امور مودیان در دستور کار نظام مالیاتی در دوره تحولی جدید قرار گرفته و با توجه به استقبال بسیار خوب اتحادیه‌ها و صنوف و مودیان مالیاتی، این موضوع تداوم خواهد یافت.

در جریان برپایی این میز خدمت، جمعی از مسئولین اتحادیه لوازم التحریر و نوشت افزار از جمله موسی فرزانیان رئیس این اتحادیه، محمد توکلی منتخب هیات امنای بازار تهران در این مکان حضور یافته و برخی مسایل و مشکلات مالیاتی را با مدیران و کارشناسان مالیاتی در میان گذاشتند و ضمن تقدیر از ابتکار عمل سازمان امور مالیاتی در برپایی میز خدمت در سطح جامعه و تاکید بر لزوم رفع مشکلات مالیاتی مودیان در شرایط موجود و همچنین اشاره به برخی مزایای این برنامه از جمله صرفه جویی در وقت و هزینه مودیان، نزدیکتر شدن دیدگاه‌ها و ایجاد وحدت فکری و عملی مابین مودی و نظام مالیاتی، تداوم استقرار میز خدمت در فواصل زمانی مختلف جهت رفع مسایل، مشکلات و دغدغه‌های آنان را خواستار شدند.

بر اساس این گزارش، رئیس کل سازمان امور مالیاتی در مدت حضور دو ساعته در این میز خدمت مالیاتی، به حدود ۳۰ نفر عضوی که مشکلات و مسایل مالیاتی خود را با ایشان در میان گذاشتند، رسیدگی و دستورات لازم را برای صادر کردند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار