وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

اسرار نظامی بزرگ‌ترین دانشگاه نظامی لهستان به سرقت رفت

اسرار نظامی بزرگ‌ترین دانشگاه نظامی لهستان به سرقت رفت بزرگ‌ترین دانشگاه نظامی لهستان که از اعضای ناتو است در آستانه نشست دو ماه قبل ناتو در ویلینیوس هک شد و اطلاعات نظامی حساسی از آن به سرقت رفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۱۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، در حمله هکری به دانشگاه مطالعات جنگ لهستان که از اعضای ناتو محسوب می‌شود، ظاهراً آن‌طور که مقام‌های امنیتی این کشور گفته‌اند، یکسری اطلاعات دفاعی حساس به سرقت رفته است.

 

شبکه روسی «راشاتودی» در این خصوص گزارش کرد، گروه هکری « CyberTriad» که ظاهراً ارتباطاتی با روسیه و احتمالاً چین دارد، به شبکه رایانه‌ای بزرگترین‌ آکادمی نظامی لهستان نفوذ کرده و به اطلاعات حساسی در خصوص امور دفاعی این عضو ناتو دسترسی پیدا کرده است.

 

طبق گزارش اخیر وبگاه لهستانی « Onet»، هک «گسترده» دانشگاه مطالعات جنگ ورشو در تاریخ ۱۰ ژوئیه (۱۹ تیرماه) در آستانه نشست ناتو در «ویلنیوس» پایتخت لیتوانی صورت گرفته است.

 

بر اساس این گزارش، هکرها نه تنها در دسترسی به اسرار دولتی موفق عمل کردند بلکه رایانه‌های این آکادمی نظامی را به گونه‌ای رمزگذاری کردند که کل سیستم از کار افتاد.

 

این رسانه لهستانی در این خصوص گزراش کرد: «تأثیرات این حمله هنوز برطرف نشده است و کارکنان این آکادمی به رایانه‌ها و ایمیل‌های کاری خود دسترسی ندارند و برخی از اطلاعات از دست رفته قابل بازگشت نیست».

 

این عملیات هکری جزئی از مجموعه‌ای حملات سایبری علیه شرکت‌ها و نهادهای لهستان و لیتوانی در روزهای منتهی به نشست ناتو در ویلنیوس محسوب می شود.

 

این وبگاه ادامه داد: «به نظر می‌رسد که این تنها یک دست گرمی برای یک ضربه قاطه و حمله به سامانه‌های فناوری اطلاعات دانشگاه مطالعات جنگ، بزرگ‌ترین دانشگاه نظامی لهستان که فرماندهان آتی لهستان در آن آموزش می‌بینند، بوده است».

 

گروه هکری CyberTriad با انتشار یک پیام در شبکه «ایکس» (توییتر سابق)، به گزارش رسانه‌های لهستان واکنش نشان دادند. این گروه در پیام خود نوشت: «ممنون Onet ، ما قدردان شما هستیم. از قبل برای شما یک سوپرایز آماده کرده‌ایم. با ما همراه باشید».

 

این گروه هکری پیش‌تر مدعی شده بود که به نام ۲۶ افسر لهستانی که در دانشگاه مطالعات جنگ (ASzWoj) کار می‌کنند، دست یافته است.

 

گروه هکری CyberTriad ماه گذشته و زمانیکه مجموعه‌ای از اسکرین‌شات‌هایی از عملیات هکری مرتبط با ناتو را منتشر کرد، گفت: «ما مطالب بسیار جالبی از شبکه‌های دانشگاه مطالعات جنگ لهستان پیدا کردیم. عالی‌رتبه‌ترین دانشگاه نظامی لهستان، سربازان را برای مرگ در جنگ جهانی سوم آماده می‌کند».

 

بر اساس این گزارش، فایل های گرافیکی ضمیمه شده به پیام حاوی جزئیاتی از یک تمرین نظامی با نام رمز «یاسمین» (Jasmin)بود.

 

دانشگاه مطالعات جنگ لهستان پیش‌ از این نیز در آوریل ۲۰۲۰ مورد حمله هکری قرار گرفت و نامه ژنرال « ریشارد پارافیانوویچ» یکی از فرماندهان وقت این دانشگاه بر روی وب‌سایت دانشگاه منتشر شد که حاوی مطالبی در انتقاد از ناتو و آمریکا بود. در آن زمان دانشگاه گفت که نامه جعلی بوده است و وب‌سایت دانشگاه هک شده است.

 

سرهنگ «مارک ماتیسیاک» معاون سابق سرویس ضد جاسوسی ارتش لهستان گفته است که جدیدترین عملیات هکری علیه شبکه رایانه‌ای دانشگاه مطالعات جنگ با هدف ارسال یک پیام صورت گرفته است.

 

وی توضیح داد: «این حمله برای نمایش دادن توانمندی‌های دشمن و محک زدن دفاع ما بوده است. هدف محقق شد. بزرگ‌ترین دانشگاه نظامی لهستان برای چند ماه فلج شد. تأثیرات آن ماهها حس خواهد شد»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار