زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

لهستان: تا ۲۰۲۶ به قدرتمندترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل می‌شویم

وزیر دفاع لهستان روز دوشنبه گفت که این کشور تا سال ۲۰۲۶ به قدرتمندترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ماریوس بلاسزاک» وزیر دفاع لهستان روز دوشنبه گفت که این کشور تا سال ۲۰۲۶، به قدرتمند‌ترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل می‌شود.

وی که این سخنان را در جریان یک کنفرانس خبری مطرح می‌کرد، گفت: «طی دو سال، ارتش لهستان دارای قدرتمندترین نیروی زمینی خواهد بود و یکی از مهمترین عناصر نیروی زمینی، خمپاره اندازهاست».

بر اساس آمار‌های رسمی، پس از روسیه، قدرتمندترین ارتش‌ها در اروپا متعلق به انگلیس، فرانسه و ایتالیا است.

آژانس تسلیحاتی لهستان طی هفته جاری چارچوب توافقی را با دولت آمریکا امضا کرد که طی آن ۴۸۶ راکت انداز دوربُرد هایمارس به لهستان ارسال خواهد شد.

بلاسزاک گفت که ارتش لهستان تا سال ۲۰۲۶، ۵۰۰ راکت انداز هایمارس در قالب ۲۸ اسکاداران دریافت می‌کند و عملیات انتقال این راکت انداز‌ها از پایان سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

وی در ادامه گفت که همگرایی راکت انداز‌های آمریکایی هایمارس با سامانه‌های لهستان طی دو سال آینده صورت خواهد گرفت.

پاییز گذشته نیز، وزارت دفاع لهستان قراردادی را با کره جنوبی امضا کرد که بر اساس آن، لهستان ۲۸۸ پرتابگر «چانمو» دریافت خواهد کرد. این راکت انداز خود کششی قادر است انواع راکت‌های هدایت شونده و غیر هدایت شونده را پرتاب کند.

همچنین لهستان پیشتر و طی سال جاری قراردادی ۱.۴ میلیارد دلاری با آمریکا برای خرید ۱۱۶ عدد تانک آبرامز M۱A۱ با آمریکا امضا کرده بود.

لهستان پیشتر قانونی را تصویب کرده بود که بر اساس آن، از سال ۲۰۲۳ به بعد، ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای تقویت توان نظامی هزینه کند. برخی اعضای دولت این کشور گفته‌اند که این کشور در تلاش است تا این عدد را به ۴ درصد برساند. لهستان از سال ۱۹۹۹، به عضویت کامل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آمده است. / فارس

ارسال نظر