قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

احتمال افزایش زوار ایرانی به ۴ میلیون نفر

احتمال افزایش زوار ایرانی به ۴ میلیون نفر وزیر کشور بعد از دیدار با همتای عراقی خود به عزیمت موج دوم زوار ایرانی به سمت کربلا طی روزهای آینده اشاره کرد و گفت تاکنون حدود ۲ میلیون زائر وارد عراق شده‌اند و ممکن است به مرز چهار میلیون نفر هم برسد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۲۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور بعد از گفت‌وگو با عبدالامیر کامل الشمری همتای عراقی خود در بغداد با تقدیر از سخاوت و اقدامات کریمانه دولت و ملت عراق در میزبانی از میلیون‌ها زائر امام حسین(ع) گفت: برنامه‌ها مطابق توافق‌های انجام شده بین وزارتخانه‌های کشور ایران و عراق به خوبی در حال انجام است.

وی در این دیدار، همکاری‌های صمیمانه ‌ و همه‌جانبه دو وزارتخانه را در اربعین، یک نمونه موفق میان دو کشور دانست و گفت باید در سایر موضوعات نیز به همین شیوه و روش عمل کنیم.
وحیدی به عزیمت موج دوم زوار ایرانی به سمت کربلا طی روزهای آینده اشاره کرد و گفت تاکنون حدود 2 میلیون زائر وارد عراق شده‌اند و ممکن است به مرز چهار میلیون نفر هم برسد.

وزیر کشور عراق هم در این دیدار با تاکید بر اینکه دولت و ملت عراق تمامی امکانات خود را برای ارائه خدمات به زائرین امام حسین(ع) به‌ویژه وزار ایرانی به‌کار گرفته‌اند، گفت در همه زمینه‌ها ظرفیت‌ها و بسترهای مناسبی ایجاد شده و نگرانی خاصی وجود ندارد.

الشمری افزود همکاری‌های و اقدامات بسیاری خوبی بین مسئولان ایرانی و عراقی صورت گرفته است تا اربعین امسال به شکل بهتری برگزار شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار