علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان

اعلام وضعیت رتبه بندی معلمان از زبان وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش درباره برخی اعتراض‌ها می‌گوید نباید رتبه بندی معلمان از سنوات بیشتر باشد مثلا معلمی که کمتر از ۱۵ سال سابقه داشته باشد رتبه بالاتر از ۳ نمی‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۷ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج اعتراضات معلمان به رتبه‌بندی در این هفته اعلام و احکام جدید بر اساس رتبه‌های اصلاحی افراد صادر می‌شود.

با تصویب قانون رتبه‌بندی معلمان و تدوین آیین‌نامه اجرایی آن، معلمان با طی فرآیند به رتبه‌های خود دست یافتند و در مجموع ۹۴۰ هزار نفر از معلمان مشمول رتبه‌بندی شدند البته در این فرآیند، اعتراضات مختلفی از سوی معلمان نسبت به رتبه‌های تعیین شده شکل گرفت. از مجموع ۹۴۰ هزار معلم مشمول رتبه‌بندی، ۳۴ درصد معلمان به رتبه خود اعتراض داشتند.

رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش اخیراً درباره عدم تعیین رتبه برای برخی معلمان گفت: در ابتدای قانون رتبه‌بندی، مصوبه‌ای صادر و اعلام شد که همه معلمان به مدت یک سال تا اجرای قانون رتبه‌بندی، فرصت دارند مدارک لازم را ارائه دهند و مشمول رتبه‌بندی شوند. یک سال گذشت و برخی از معلمان در سامانه رتبه‌بندی تقاضای رتبه نکردند، در حال حاضر که قرار است نتایج رتبه‌بندی معلمان و موضوع صدور احکام جدید اعلام و اجرایی شود ما نمی‌توانیم به افرادی که تقاضای رتبه نکرده‌اند، رتبه دهیم.

طبق پیگیری‌ها قرار است، نتایج اعتراضات معلمان به رتبه‌بندی در این هفته اعلام و احکام جدید بر اساس رتبه‌های اصلاحی افراد صادر شود.

در حدود نیمی از موارد ثبت اعتراض، رتبه افراد با ارتقا همراه بوده است، اما در برخی موارد شاهد کسر رتبه هم هستیم که درباره کسر رتبه افراد قرار است طی جلسات کارشناسی تصمیم‌گیری شود.

با این حال رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش گفته بود: «اعتراضات رتبه‌بندی فرهنگیان بررسی شده و عموماً وارد نیست. اما با این وجود، کاهش رتبه نمی‌دهیم».

بیشترین اعتراضات معلمان در رتبه‌بندی مربوط به شاخص‌های رفتاری و مواردی بود که مدیران مدارس درباره آن‌ها اعلام‌نظر کرده بودند همچنین در بخش‌های مرتبط با ارائه مدارک و با توجه به دشواری موجود در ارائه مدارک، شاهد ثبت اعتراضات بودیم.

باید توجه داشت که معلمان طبق قانون رتبه‌بندی، مجاز نیستند بالاتر از سنوات خود، رتبه دریافت کنند به عنوان مثال برای ۱۵ سال سنوات خدمت، سقف رتبه ۳ تعیین شده است، اما برخی معلمان برای این اعتراض ثبت کرده‌اند در حالی که ما در آموزش و پرورش موظف هستیم طبق قانون تعیین شده حرکت کنیم هر چند نظرات شخصی متفاوتی داشته باشیم.

طبق قانون رتبه‌بندی معلمان، حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبه‌های دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب (۱۵) و (۲۱) سال است. آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب معادل رتبه‌های ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ است. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار