قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

تلفات ۸۰۰ نفری ارتش اوکراین در عرض یک روز

تلفات ۸۰۰ نفری ارتش اوکراین در عرض یک روز وزارت دفاع روسیه می‌گوید در عرض بیست‌وچهار ساعت گذشته ۲۰ عملیات تهاجمی ارتش اوکراین علیه نیرو‌های خود را دفع کرده و نظامیان کی‌یف متحمل تلفات حدوداً ۸۰۰ نفری شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه آماردهی وزارت دفاع روسیه درباره تلفات و خسارات ارتش اوکراین در جریان عملیات‌های روزانه نیرو‌های روس، مسکو از کشته‌شدن نزدیک به ۸۰۰ نظامی رژیم کی‌یف خبر داد.

این وزارتخانه امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای گفت: «نیرو‌های مسلح روسیه در شب گذشته، با استفاده از تسلیحات نقطه‌زن دوربرد هوایی و دریایی، تأسیسات فرماندهی و اطلاعاتی ارتش اوکراین را هدف قرار داد. اهداف حمله به مراکز فرماندهی و اطلاعاتی اوکراین محقق شده و تمام اهداف خاص مورد اصابت قرار گرفتند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت دفاع روسیه با بیان اینکه ۵ حمله در محور دونتسک دفع و حدود ۳۸۰ نظامی اوکراینی از پای درآمدند، توضیح داد: «نیرو‌های روسی ۹ حمله به محور زاپروژیا در مناطق شهر‌های رابوتینو و وربفویه را دفع کرده و دشمن علاوه بر خسارت تجهیزات نظامی، متحمل تلفات انسانی ۸۵ نفری شد».

در ادامه این بیانیه آمده است: «حمله دشمن به محور کراسنی‌لیمان با کشته شدن حدود ۶۰ سرباز اوکراینی طی یک روز گذشته خنثی شد. تلفات نیرو‌های اوکراینی در محور جنوب دونتسک نیز به حدود ۱۲۰ سرباز رسید».

طبق این گزارش، وزارت دفاع روسیه ضمن اشاره به دفع ۳ حمله در محور‌های کوبیانسک، خارکیف و لوهانسک، اضافه کرد: «بیش از ۱۰۰ سرباز اوکراینی در محور کوبیانسک کشته شده و یک قبضه توپخانه اِم۱۰۹ ساخت آمریکا و یک قبضه توپخانه کراپ ساخت لهستان از بین رفتند».

به نوشته اسپوتنیک، این وزارتخانه در پایان افزود که در جریان دفع عملیات تهاجمی نیرو‌های اوکراین در محور خِرسون، حدود ۱۵ نظامی و یک دستگاه توپخانه هوویتزر دی-۳۰ نابود شدند.

ارتش روسیه همچنین اعلام کرد که از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس (۲۴ فوریه ۲۰۲۲) تاکنون ۴۶۶ فروند هواپیمای جنگی، ۲۴۷ بالگرد رزمی، ۶ هزار ۲۳۴ فروند پهپاد، ۴۳۳ سامانه پدافند موشکی، ۱۱ هزار ۵۷۰ دستگاه تانک و خودرو‌های زرهی، ۱ هزار و ۱۴۶ دستگاه موشک‌انداز چندگانه، ۶ هزار ۱۲۸ قبضه توپخانه و خمپاره‌انداز، و همچنین ۱۲ هزار ۵۲۸ دستگاه خودروی نظامی نیرو‌های مسلح رژیم کی‌یف منهدم شده‌اند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار