جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

وقوع انفجار در کارخانه‌ای در ایلینوی آمریکا

وقوع انفجار در کارخانه‌ای در ایلینوی آمریکا بر اثر وقوع انفجار در یک کارخانه فرآوری مواد غذایی در ایلینوی آمریکا دستکم ۸ نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر. بر اثر وقوع انفجار در کارخانه فرآوری مواد غذایی آرچر دنیلز میدلند (ADM) در شهر دکاتور در ایلینوی آمریکا دستکم 8 نفر زخمی شدند.

 

سی‌ان‌ان به نقل از مسئولان کارخانه اعلام کرد این انفجار ساعت 7 بعدازظهر دیروز به وقت محلی در مجتمع فرآوری کارخانه رخ داد و باعث زخمی شدن دستکم 8 نفر شد که همه مجروحان به بیمارستان منتقل شدند.

 

مقامات کارخانه اظهار کردند که هنوز نمی توانند علت وقوع این انفجار را تایید کنند و تحقیقات و بررسی ها در این زمینه آغاز شده است.

 

علاوه بر این هنوز مشخص نیست که آیا این انفجار به تجهیزات فرآوری غذا آسیب رسانده است یا خیر.

 

گفتنی است شعبه دکاتور این شرکت غذایی به عنوان بزرگترین تاسیسات غذایی جهانی، کارخانه ای برای خردکردن سویا و یکی از بزرگترین آسیاب های آبی ذرت در جهان است. این کارخانه همچنین ظرفیت تولید سالانه 375 میلیون گالون سوخت زیستی اتانول را داشته و همین امر باعث شده از این لحاظ تبدیل به بزرگترین کارخانه جهان شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار