غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

ترامپ: دولت بایدن، اقتصاد آمریکا را وابسته کرده است

رئیس جمهور سابق آمریکا با بیان اینکه «جو بایدن» عقل خود را از دست داده است، دولت کنونی واشنگتن را فاشیستی و مقام‌های آن را راهزنان فاشیست توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر. «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه حملات لفظی و بدگویی درباره دولت «جو بایدن»‌ رئیس جمهور کنونی این کشور، او و تیمش را «راهزنان فاشیست» توصیف کرد.

 

ترامپ در پیامی ویدئویی با بیان اینکه آمریکا روزهای تیره و تاری را می‌گذارند، گفت که دولت بایدن، این کشور را تک‌محصولی و اقتصاد آن را وابسته به دیگران کرده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «آمریکا در حال تبدیل شدن به یک جمهوری موز-فروش است. این چیزی است که وقتی مخالفان سیاسی محاکمه می‌شوند اتفاق می‌افتد. روزهای تاریکی را در آمریکا می‌گذرانیم».

 

این تاجر و سیاستمدار آمریکایی، با بیان اینکه بایدن عقل خود را از دست داده، پرونده‌های کیفری علیه خود را مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور توصیف کرد.

 

ترامپ پیش از این نیز با بیان اینکه رئیس جمهور کنونی آمریکا از هر نظر بسیار ضعیف است، گفته بود که بایدن تا انتخابات ۲۰۲۴ زنده نمی‌ماند.

 

این در حالی است که ترامپ در جریان چهار پرونده کیفری با ۹۱ مورد اتهام جرم مواجه است که به گفته خودش می‌تواند تا ۵۰۰ سال زندان برای او همراه داشته باشد.

 

او همچنین در واکنش به احتمال رأی دادگاه برای حبس او در جریان بررسی پرونده ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، گفته که از زندانی‌شدن هراسی ندارد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار