هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

ترامپ: دولت بایدن، اقتصاد آمریکا را وابسته کرده است

ترامپ: دولت بایدن، اقتصاد آمریکا را وابسته کرده است رئیس جمهور سابق آمریکا با بیان اینکه «جو بایدن» عقل خود را از دست داده است، دولت کنونی واشنگتن را فاشیستی و مقام‌های آن را راهزنان فاشیست توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر. «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه حملات لفظی و بدگویی درباره دولت «جو بایدن»‌ رئیس جمهور کنونی این کشور، او و تیمش را «راهزنان فاشیست» توصیف کرد.

 

ترامپ در پیامی ویدئویی با بیان اینکه آمریکا روزهای تیره و تاری را می‌گذارند، گفت که دولت بایدن، این کشور را تک‌محصولی و اقتصاد آن را وابسته به دیگران کرده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «آمریکا در حال تبدیل شدن به یک جمهوری موز-فروش است. این چیزی است که وقتی مخالفان سیاسی محاکمه می‌شوند اتفاق می‌افتد. روزهای تاریکی را در آمریکا می‌گذرانیم».

 

این تاجر و سیاستمدار آمریکایی، با بیان اینکه بایدن عقل خود را از دست داده، پرونده‌های کیفری علیه خود را مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور توصیف کرد.

 

ترامپ پیش از این نیز با بیان اینکه رئیس جمهور کنونی آمریکا از هر نظر بسیار ضعیف است، گفته بود که بایدن تا انتخابات ۲۰۲۴ زنده نمی‌ماند.

 

این در حالی است که ترامپ در جریان چهار پرونده کیفری با ۹۱ مورد اتهام جرم مواجه است که به گفته خودش می‌تواند تا ۵۰۰ سال زندان برای او همراه داشته باشد.

 

او همچنین در واکنش به احتمال رأی دادگاه برای حبس او در جریان بررسی پرونده ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، گفته که از زندانی‌شدن هراسی ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار