پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

اولین تصاویر از کشف بزرگترین خرابکاری صنعتی موساد در صنایع موشکی وزارت دفاع

سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توانست طی طرحی پیچیده از خرابکاری موساد در صنایع موشکی وزارت دفاع پیشگیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، در قالب اجرای یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های اطلاعاتی و امنیتی طی سال‌های اخیر، برنامه خرابکاری صنعتی سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در صنایع موشکی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خنثی شد.

 

در این باره، سردار سید مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع درخصوص کشف خرابکاری صنعتی موساد در صنایع موشکی وزارت دفاع، بیان کرد: اگر این خراب‌کاری کشف نمی‌شد و این قطعات (کانکتورها) به‌کار برده می‌شدند، تمامیِ موشک‌ها از حیض انتفاع ساقط می‌شدند.

 

یک مقام مسئول در سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اعلام این خبر گفت: با توجه به تاثیرگذاری راهبردی قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران در ایجاد بازدارندگی در برابر تهدیدات دشمنان قسم خورده ملت ایران، صنایع موشکی همواره از اهداف سرویس‌های جاسوسی در زمینه خرابکاری صنعتی بوده است.

اولین تصاویر از کشف بزرگترین خرابکاری صنعتی موساد در صنایع موشکی وزارت دفاع

وی با اشاره به خودکفایی کشور در زمینه طراحی و تولید انواع سامانه ها و موشک های مورد نیاز در بردهای مختلف، طی سال های اخیر پروژه های چند لایه اطلاعاتی و امنیتی با پوشش خرید قطعات برای فریب سرویس‌های حریف طراحی و اجرا شده است.

 

این مقام مسئول امنیتی، گفت: صنایع موشکی وزارت دفاع علاوه بر تولید قدرت نظامی و دفاعی قابل ملاحظه برای کشور، بستر مناسبی برای به دام انداختن شبکه های پیچیده جاسوسی و نفوذ و وارد کردن ضربات اساسی به ظرفیت های اطلاعاتی سرویس‌های حریف نیز بوده است.

 

وی ادامه داد: با عنایت حضرت ولی عصر(عج) طی ماه‌های گذشته شبکه ای کاملا حرفه ای و کار آزموده که قصد داشت با همکاری برخی عوامل نفوذی قطعات معیوب و تجهیز شده را برای بکارگیری در تولید موشک‌های پیشرفته در صنایع موشکی وزارت دفاع به چرخه تولید وارد کند در تور اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان( ع) در سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع گرفتار و متلاشی شد.

 

این مقام مسئول در تشریح سایر جزئیات این عملیات،‌ تصریح کرد: این شبکه با هدایت مستقیم سازمان موساد قصد داشت با فروش قطعه تجهیز شده، موشک‌های تولید شده را به ابزاری انفجاری برای ضربه زدن به خطوط صنعتی و کارکنان شاغل در این حوزه تبدیل کند.

 

وی افزود: علی رغم برنامه ی بسیار پیچیده دشمن صهیونیستی، با عنایت پروردگار و تلاش بی وقفه سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع این اقدام دشمن صهیونیستی از همان ابتدا تحت رصد اطلاعاتی و عملیاتی قرار گرفت و با دستگیری عوامل آن به طور کامل خنثی گردید.

 

این مقام مسئول، گفت: با اجرای این پروژه کاملا موفق کلیه مسیرها و فعالیت های موساد برای تامین و انتقال قطعه مورد نظر آنان به همراه افسران خارجی و عوامل داخلی آنان شناسایی و در چتر اطلاعاتی قرار گرفتند.

 

وی در پایان با اشاره به پیچیدگی و ابعاد فنی این پروژه، خاطرنشان کرد: دشمن صهیونیستی تا چندی قبل کاملا مطمئن بود که طرح خرابکاری صنعتی و انتقال قطعات معیوب به صنایع موشکی وزارت دفاع با موفقیت اجرا شده، لیکن پس از وارد شدن ضربه اخیر به شبکه خرابکاری فوق از عمق شکستی که در جریان این عملیات متحمل شده همچنان در شوک است./ فارس

ارسال نظر