جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

سرلشگر صفوی: صنعت دفاعی باید نیروهای مسلح را به فناوری‌های روز مجهز کند

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، گفت: درگیری‌های آینده، جنگ‌های از راه دور، هواپایه و دریاپایه خواهد بود و با جنگ های گذشته متفاوت است. بنابراین؛ صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران نیز باید با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا مانند هوش مصنوعی نیروهای مسلح کشور را برای تهدیدات احتمالی تجهیز کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در امور نیروهای مسلح از نمایشگاه صنعت دفاعی بازدید و در جریان آخرین دستاوردهای متخصصان کشورمان قرار گرفت.

 

سرلشکر صفوی با بیان اینکه وزارت دفاع با استفاده از دانش نخبگان و متخصصان داخلی و همکاری با دانشگاه ها توانسته است اقتدار دفاعی برای کشور ایجاد کند، افزود: آنچه امروز در این نمایشگاه مشاهده کردم افتخارآفرین و تحسین برانگیز است.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به اینکه راهبرد تولید محصولات دفاعی باید متناسب با تهدیدات احتمالی دشمنان علیه کشور باشد، تصریح کرد: درگیری های آینده، جنگ های از راه دور، هوا پایه و دریا پایه خواهد بود و با جنگ های گذشته متفاوت است. بنابراین؛ صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران نیز باید با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا مانند هوش مصنوعی نیروهای مسلح کشور را برای تهدیدات احتمالی تجهیز کند.

 

وی ادامه داد: تولیدات صنعت دفاعی باید متناسب با نیازهای نیروهای مسلح کشور باشد و غیر از تامین نیازهای داخلی، امکان صادرات به کشورهای دوست و غیر متخاصم نیز فراهم باشد.

 

سرلشکر صفوی، گفت: انتقال تکنولوژهایی مانند ماهواره های مخابراتی و ساخت هواپیماهای مسافربری از کشورهای همسو با سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پایان با تاکید بر سرریز فناوری‌های حوزه نظامی به بخش‌های غیرنظامی، خاطرنشان کرد: بخش‌های خصوصی و کشوری می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های صنعت دفاعی نیازمندی های خود را برطرف کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار