قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

توضیحات دو نماینده بازداشت شده در کمیسیون صنایع مجلس

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در حال حاضر دارایی‌های شستا تجدید ارزیابی شده و میزان آن به 40 هزار میلیارد تومان رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سعید باستانی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز(3 شهریور ماه)کمیسیون متبوعش، به حضور مدیرعامل شستا و نماینده سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد.

 

نماینده مردم تربیت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گزارشی از فعالیت‌های اقتصادی شستا و سازمان تامین اجتماعی در کمیسیون ارائه شد، افزود: در حال حاضر دارایی‌های شستا تجدید ارزیابی شده و میزان آن به 40 هزار میلیارد تومان رسیده است.

 

سود سال گذشته شستا حدود 5 هزار و 200 میلیارد تومان است

وی با بیان اینکه سود سال گذشته شستا حدود 5 هزار و 200 میلیارد تومان برآورد شده که نسبت به 2 سال پیش، 2 برابر شده است، اظهار کرد: رویکرد جدید سازمان شستا در عزل و نصب‌ها استفاده از نیروهای انسانی موجود در سازمان است به همین دلیل حجم انتصابات درون سازمانی افزایش چشم گیری پیدا کرده است.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم اضافه کرد: به زعم مدیرعامل شستا قانون منع به کارگیری بازنشستگان در این سازمان اجرا شده و در صورت وجود موارد خاص قرار شد نمایندگان آن را اطلاع دهند تا در صورت صحت عزل شوند.

 

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به بررسی موضوع بازداشت دو نماینده استان زنجان در کمیسیون متبوعش، تصریح کرد: توضیحات این دو نماینده شنیده و مقرر شد ظرف دو روز آینده نتیجه اعلام شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار