رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

وزیر امور خارجه ترکیه فردا وارد تهران می‌شود

وزیر امور خارجه ترکیه فردا وارد تهران می‌شود وزیر امور خارجه ترکیه، فردا برای رایزنی درباره مسائل منطقه‌ای با مقامات ایرانی، به تهران سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 02
کد خبر: ۲۰۲۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد که «هاکان فیدان» فردا (یکشنبه، ۳ سپتامبر-۱۲ شهریور) به ایران سفر خواهد کرد تا با مقامات ایرانی درباره مسائل منطقه‌ای رایزنی کند.

 

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه، فیدان به دعوت «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، فردا عازم تهران می‌شود و قرار است در این سفر دیدارهایی در سطح عالی در تهران داشته باشد. این سفر فرصتی برای بررسی احتمال افزایش همکاری‌های دوجانبه در همه زمینه‌ها و تبادل نظر درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی جاری فراهم می‌کند.

 

این اقدام دو روز پس از سفر فیدان به مسکو و دیداربا «سرگئی لاوروف» همتای روسی و یک هفته پس از سفر وزیر خارجه ترکیه به عراق صورت می‌گیرد. این نخستین سفر فیدان به ایران از زمان تصدی پست وزارت خارجه ترکیه به شمار می‌آید.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ۱۴ خرداد ماه گذشته در تماس تلفنی با فیدان پس از تصدی او پست وزارت خارجه ترکیه، ضمن تبریک انتصاب وی، ابراز امیدواری کرده بود که همکاری‌های نزدیک بین دو کشور در دوره جدید تداوم و ارتقاء پیدا کند.

 

امیرعبداللهیان در این گفت‌وگوی تلفنی با دعوت از همتای خود برای سفر به تهران، لزوم شتاب بخشیدن به برنامه گسترش مناسبات دوجانبه را مورد تأکید قرار داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار