هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران

هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر + عکس

رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران شایعه ورود مار‌های سمی به سواحل بابلسر را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ از صبح امروز دوشنبه تصاویر و خبری در فضای مجازی از هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر منتشر و ادعا شد که این موجودات خزنده، خطرناک و سمی در نقاط ساحلی دیگر مناطق استان هم مشاهده شده اند.

برخی از پایگاه اطلاع رسانی در فضای مجازی هم با نشر این خبر کذب ادعا کردند این مار‌ها اگرچه سمی هستند، اما تاکنون موردی از مارگزیدگی در سواحل این شهرستان گزارش نشده است.

رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران روز دوشنبه در این ارتباط در گفتگو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: بررسی تصویری که به عنوان هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر در فضای مجازی منتشر شده است نشان می‌دهد که این عکس‌ها و اخبار کذب است.

کوروس ربیعی افزود: چهار گونه مار سمی در مازندران زندگی می‌کنند که فاصله زیستگاه آن‌ها با سواحل بابلسر حدود ۱۰۰ کیلومتر است و امکان ندارد این مار‌ها از این فاصله دور زنده به ساحل کشانده شود.

وی خاطر نشان کرد: همواره در فصل بهار و تابستان با کشت و برداشت برنج، مار‌های غیر سمی که در گویش مازندرانی به آن "او مَر" می‌گویند در اراضی کشاورزی، آبندان‌ها و رودخانه به وفور مشاهده می‌شوند که این مار‌ها به هیچ عنوان خطرناک و سمی نیست.

رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: محل زندگی بیشتر مار‌های سمی مازندران مانند افعی لطیفی و دماوندی در ارتفاعات البرز و منطقه دماوند است که امکان ندارد این مار‌ها در سواحل رویت شود و حتی این اواخر سیل هم در بابلسر و دیگر نقاط استان روی نداده که بگوییم این مار‌ها از بالادست به مناطق ساحلی کشانده شدند.

ربیعی ادامه داد: گونه مار سمی دیگر مانند افعی قفقازی نیز در ارتفاعات پایین‌تر استان زیست می‌کنند، اما به دلیل اینکه مار‌های سمی در آب زنده نمی‌مانند، بنابرین این شایعه چیزی جزء دروغ پراکنی برای ایجاد هراس و اضطراب در بین گردشگران، مسافران و بومیان منطقه نیست.

وی گفت: ماه گذشته نیز گزارشی از مشاهده مار‌های سمی در دریاکنار به محیط زیست شهرستان محمودآباد ارجاع شده بود که ماموران حفاظت محیط زیست به منطقه اعزام و مشخص شد این مار‌ها غیر سمی هستند.

رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: تصاویری که از حضور مار سمی در سواحل خزر منتشر شده است به هیچ عنوان مربوط به مازندران نیست.

ربیعی گفت: برخی مار‌های غیر سمی نیز در دیوار‌های ساحلی دریای خزر و در سنگ چین‌ها زندگی می‌کنند که با حرکت امواج از این دیوار‌ها خارج می‌شوند و به ساحل می‌آیند و خطرناک نیستند. / ایرنا

هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر + عکس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده