ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

نفوذ به حساب بانکی همسر سابق در فضا!

آن مکلین، فضانورد آمریکایی متهم است هنگامی که در فضا بوده، بدون اجازه وارد حساب بانکی سامر ووردن، همسر سابقش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آن مکلین، فضانورد آمریکایی اولین انسانی است که تخلفی را خارج از کره زمین به نام خود ثبت نموده است!

 

ناسا در حال تحقیق درباره تخلف این فضانورد آمریکایی در ایستگاه فضایی بین‌المللی است که متهم است از فضا به حساب بانکی همسر سابقش نفوذ کرده است.

 

آن مکلین، فضانورد آمریکایی متهم است هنگامی که در فضا بوده، بدون اجازه وارد حساب بانکی سامر ووردن، همسر سابقش شده، او اتهام ورود بدون مجوز را پذیرفته، اما گفته هیچ تخلفی نکرده است.

 

پس از شکایت سامر ووردن نزد اداره تجارت فدرال آمریکا، آن مکلین به زمین بازگشت، تا به اتهامات وارد شده علیه او، رسیدگی شود.

 

وکیل خانم مکلین به رسانه‌ها گفت که موکلش اتهام ورود به حساب بانکی همسر سابقش را پذیرفته ولی هیچ تخلفی انجام نداده است. خانم مکلین می‌گوید که او تنها خواسته از اوضاع مالی خانواده اطمینان حاصل کند. او و همسرش قبل از جدایی یک پسر داشتند و او می‌خواسته مطمئن شود که پول کافی برای پرداخت صورتحساب‌ها در حساب همسرش وجود دارد.

 

آن مکلین از آکادمی نظامی وست پوینت فارغ‌التحصیل شد و به عنوان خلبان جنگنده ارتش آمریکا، بیش از 800 ساعت عملیات در آسمان عراق انجام داد. پس از آن به عنوان خلبان ویژه هواپیماهای جدید یا هواپیماهای توسعه‌یافته انتخاب و در سال 2013 به ناسا پیوست. او 6 ماه در ایستگاه فضایی بین‌المللی فعالیت کرد و قرار بود جزو تیم اولین ماموریت فضایی کاملا زنانه در خارج از ایستگاه باشد ولی گفته شد به دلیل مناسب نبودن سایز لباس‌ها، نتوانست در این ماموریت شرکت کند.

 

تخلف خانم مکلین این سوال را مطرح کرد که تخلف او براساس کدام قوانین رسیدگی خواهد شد. کشورهای آمریکا، روسیه، مجموعه کشورهای اروپایی، ژاپن و کانادا پیش از این توافق کرده بودند که اگر فضانوردی در فضا مرتبک تخلف یا جرمی شود، براساس قوانین کشور متبوعش تحت پیگرد قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار