ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ممنوعیت ورود دختران مسلمان به مدارس فرانسه

ممنوعیت ورود دختران مسلمان به مدارس فرانسه در پی اعمال محدودیت‌های شدید برای ورود دانش‌آموزان مسلمان با پوشش عبا به مدارس فرانسه، ده‌ها دانش‌آموز دختر به دلیل امتناع از پیروی از سیاست‌های ضداسلامی، به مدارس این کشور راه داده نشدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 06
کد خبر: ۲۰۳۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به رغم محدودیت‌های شدیدی که دولت فرانسه برای نوع پوشش دانش‌آموزان مسلمان به منظور کسب اجازه ورود به مدارس این کشور تعیین کرده است، گزارش وزیر آموزش و پرورش فرانسه نشان می‌دهد که حدود ۳۰۰ دانش‌آموز روز دوشنبه هفته جاری با عبای اسلامی به مدارس رفتند.

«گابریل آتال» وزیر آموزش و پرورش فرانسه اعلام کرده بود که با شروع مدارس از اول سپتامبر (۱۰ شهریور ماه)، دانش‌آموزان اجازه حضور در کلاس‌ها را با پوشش اسلامی که منظور همان عبا است، نخواهند داشت.

بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، با این‌حال وزیر آموزش و پرورش فرانسه اعلام کرد که در پی وضع این محدودیت‌ها، اغلب دختران مجبور شدند با پوششی متفاوت به مدارس بروند و اجازه ورود به کلاس‌ها را پیدا کردند.

طبق این گزارش، ۶۷ دانش‌آموز دختر به واسطه امتناع از پیروی از محدودیت‌هایی که دولت فرانسه برای پوشش دختران مسلمان برای ورود به مدارس تعیین کرده بود، از ورود به مدارس منع شدند.

دولت فرانسه می‌گوید که مسئولان مدارس و دولت، گفت‌وگو با خانواده‌های این دانش‌آموزان را آغاز کرده‌اند که در صورتیکه مذاکرات به شکست بیانجامد، فرزندانشان از مدارس اخراج می‌شوند.

این اولین بار نیست که فرانسه سعی دارد با قوانین ضداسلامی خود، فشار به جامعه مسلمانان این کشور اروپایی را تشدید کند، پیش از این نیز دولت این کشورف استفاده از روسری را برای مسلمانان ممنوع کرده بود. فرانسه از جمله کشورهای اروپایی است که اقدامات متعددی را علیه مسلمانان به کار بسته است.

دود ۴۵۰۰۰ مدرسه در فرانسه وجود دارد و ۱۲ میلیون دانش آموز روز دوشنبه به مدرسه باز گشتند. جناح چپ تندرو دولت «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه را متهم کرده که با ممنوعیت عبا تلاش می‌کند با حزب دست راستی «مارین لوپن» رقابت کند.

در حالی که تعداد مسلمانان در بسیاری از کشورهای اروپایی روندی فزاینده داشته، اسلام هراسی نیز در این کشورها طی سال های اخیر تشدید یافته است.

اسلام‌هراسی، در نتیجه تحولات متعدد در سطح روابط تاریخی بین جهان اسلام و غرب از یک سو و در سطح تحولات معاصر در جوامع اسلامی و کشورهای غربی از سوی دیگر، ایجاد شده است. این اصطلاح از اوایل قرن ۲۰ پدیدار شد اما در عمل، پیش از آن نیز وجود داشت./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار