غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

فرانسه: بیش از ۵۰۰ مدرسه را در خصوص منع پوشیدن عبا زیر نظر داریم

وزیر آموزش و پرورش فرانسه از پایش صد‌ها مدرسه در این کشور در خصوص منع پوشیدن لباس‌های اسلامی از جمله عبا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر آموزش و پرورش فرانسه روز دوشنبه گفت که مقامات این کشور بیش از ۵۰۰ مدرسه را در زمینه منع پوشش اسلامی از جمله عبا زیر نظر دارند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» محصلان فرانسوی به مدارس بازگشته‌اند. دولت فرانسه اخیرا اعلام کرد که پوشیدن عبا را در مدارس ممنوع می‌کند. دولت فرانسه پیششتر استفاده از روسری را ممنوع کرده بود. فرانسه از جمله کشور‌های اروپایی است که اقدامات متعددی را علیه مسلمانان به کار بسته است.

بر اساس این گزارش، این حرکت جناح راست سیاسی را خوشحال کرد، اما جناح چپ بر این باورند این اقدام توهین به آزادی‌های مدنی است. «گابریل آتال» وزیر آموزش و پرورش فرانسه گفت: «۵۱۳ مؤسسه وجود دارد که به طور بالقوه در آغاز سال تحصیلی شناسایی کرده‌ایم».

حدود ۴۵۰۰۰ مدرسه در فرانسه وجود دارد و ۱۲ میلیون دانش آموز روز دوشنبه به مدرسه باز گشتند. جناح چپ تندرو دولت «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه را متهم کرده است که با ممنوعیت عبا تلاش می‌کند با حزب دست راستی «مارین لوپن» رقابت کند.

قانونی که در مارس ۲۰۰۴ ارائه شد پوشیدن علائم یا لباس‌هایی را که دانش آموزان با آن به ظاهر وابستگی مذهبی نشان می‌دهند در مدارس ممنوع شد.

در حالی که تعداد مسلمانان در بسیاری از کشور‌های اروپایی روندی فزاینده داشته، اسلام هراسی نیز در این کشور‌ها طی سال‌های اخیر تشدید یافته است.

اسلام‌هراسی، در نتیجه تحولات متعدد در سطح روابط تاریخی بین جهان اسلام و غرب از یک سو و در سطح تحولات معاصر در جوامع اسلامی و کشور‌های غربی از سوی دیگر، ایجاد شده است. این اصطلاح از اوایل قرن ۲۰ پدیدار شد، اما در عمل، پیش از آن نیز وجود داشت. / فارس

ارسال نظر