بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

جزئیات سفر ظریف به فرانسه

محمد جواد ظریف در بدو ورود به پکن و در جمع خبرنگاران به تشریح جزئیات سفر ناگهانی‌اش به محل نشست سران جی ۷ پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفر ناگهانی روز گذشته وزیر خارجه کشورمان به محل نشست سران جی ۷ در پاریس و دیدارهایش با مقامات فرانسوی، همچنان در راس اخبار شماری از رسانه‌های داخلی و بین المللی قرار دارد.

 

ظریف ساعاتی پیش در پیامی توئیتری نوشته بود: «بعد از توقف در تهران به دنبال بازگشت از بیاریتز به منظور تغییر دادن هواپیما ، (امروز) وارد پکن شدم. روزهای مهمی پیش روست: اینجا من نقشه راه ۲۵ ساله به منظور اجرای مشارکت استراتژیک جامع‌مان (با چین) و کمک فعالانه به طرح جاده و کمربند را ارائه خواهم کرد. ژاپن و مالزی مقصد بعدی سفرم هستند.»

 

وزیر خارجه کشورمان در بدو ورود به پکن و در جمع خبرنگاران به شرح جزئیات سفرش به فرانسه پرداخت. ظریف اظهار داشت: سفر به بیاریتز با دعوت وزیر خارجه فرانسه برای ادامه مشورت‌هایی بود که در هفته‌های گذشته بین روسای جمهور ایران و فرانسه صورت گرفت.

 

وزیر امور خارجه بیان داشت: روز جمعه (اول شهریور) در پاریس با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه فرانسه موضوعات را بررسی کرده بودیم؛ اما نیاز بود یک دور دیگر برخی نکاتی که لازم به توضیح و مذاکره بیشتر داشت مخصوصا مسائل بانکی و نفتی، بین متخصصان ما بررسی شود که این کار در یک مذاکره فشرده تقریبا حدود چهار ساعت در بیاریتز صورت گرفت و تمام این چهار ساعت را با وزیر خارجه و وزیر دارایی فرانسه گفتگو کردیم و ساعت  آخر هم با ماکرون دیدار داشتیم.

 

ظریف خاطرنشان کرد: همینطور فرصتی پیش آمد که آخرین تحولات و هماهنگی‌ها را با مشاور نخست‌وزیر انگلیس و مشاور صدراعظم آلمان به عنوان سایر اعضای سه کشور اروپایی عضو برجام مرور کنیم و امیدواریم این گفتگو‌ها برای اجرای تعهدات اروپایی‌ها درباره برجام موثر باشد و اروپایی‌ها این توان را پیدا کنند که تعهداتشان را در قالب برجام انجام دهند.

ارسال نظر