اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

تاسف ماکرون از توهین رئیس جمهور برزیل به همسرش/برزیلی ها باید شرمنده باشند

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با ابراز تأسف از اظهارات توهین‌آمیز رئیس‌جمهور برزیل، گفت امیدوار است برزیلی‌ها در آینده نزدیک رئیس‌جمهوری داشته باشند که در شأن آن‌ها باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز دوشنبه گفت امیدوار است برزیلی‌ها به زودی رئیس‌جمهوری داشته باشند که در شأن آن‌ها باشد.

 

ماکرون که در محل برگزاری اجلاس سران گروه ۷ در یک نشست خبری صحبت می‌کرد، در پاسخ به سؤالی در مورد اظهارات توهین‌آمیز «ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهور برزیل در مورد همسر رئیس‌جمهور فرانسه، گفت: «واقعا ناراحت‌کننده است. هم برای او و هم برای مردم برزیل.»

 

وی افزود: «معتقدم که زنان برزیلی وقتی این صحبت‌های رئیس‌جمهورشان را بخوانند، بابت آن شرمنده شوند. فکر می‌کنم باید هم از رفتار رئیس‌جمهورشان شرمنده باشند. من برای مردم برزیل احترام بسیار زیادی قائلم و به همین دلیل امیدوارم که در آینده بسیار نزدیک رئیس‌جمهوری داشته باشند که در شأن این جایگاه باشد.»

 

بولسونارو که به اتخاذ مواضع خارج از عرف و غیرمؤدبانه شهره است، این هفته در یکی از صفحاتش در شبکه‌های اجتماعی، چهره «بریژیت ماکرون» همسر رئیس‌جمهور فرانسه را به سخره گرفت. این اقدام بولسونارو، با واکنش منفی گسترده در رسانه‌های فرانسوی روبرو شده است.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار