سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست
فرمانده ارتش مطرح کرد:

سلاح های راهبردی و قدرتمند تولید داخل، آماده پاسخگویی به اشتباهات دشمن

فرمانده کل ارتش گفت: سلاح های دفاعی بسیار خوب و پیشرفته متناسب با تهدید تهیه شده و از بیشتر آن ها رونمایی شده و برخی هم در دست نیروهای قرار گرفته و همه مشغول فعالیت‌های عملیاتی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) در مراسم بازدید از سامانه سلاح پدافندهوایی برد و ارتفاع بلند باور 373 و نمایشگاه دستاوردهای صنایع دفاعی گفت: من از توانایی و پیشرفت‌های صنایع دفاعی بی ا‌طلاع نبوده و نیستم؛ توانایی وهمت جوانان دانشمند در وزارت دفاع خیلی بالاتر از این چیزهایی است که تا کنون مشاهده کردیم و یا به صورت محصول در مناطق عملیاتی به کار گرفته‌ایم.

 

وی با بیان اینکه جوانان این سرزمین چیزی از کشورهای دیگر کم ندارند، تاکید کرد: روحیه اخلاص، ایثارگری و همت بلند این جوانان که به صورت ذاتی در آنان وجود دارد، برکت کار ما را هم افزایش می‌دهد؛ به طوری که در این چند سال اخیر شاهد بودیم فاصله‌های دور و بعید را با کشورهای دیگر به سرعت طی کردند.

 

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) گفت: برای ساخت باور 373 که آخرین محصول وزارت دفاع تا امروز بود، همه تهدیدات هوایی را رصد واحصاء کردند و براساس آن سلاح راهبردی قدرتمند و اطمینان بخش را تولید کردند و تحویل ارتش دادند که جای تشکر و قدردانی از عزیزان ما در وزارت دفاع دارد.

 

امیر موسوی با تاکید بر اینکه امروز شاهد تجمع و چینش زنجیروار یکسری محصولات دفاعی بودیم که به ترتیب پرنده‌هایی که می‌توانند برای کشورمان تهدید باشند، برای هر کدام سلاح های دفاعی بسیار خوب و پیشرفته متناسب با تهدید تهیه شده و از بیشتر آن ها رونمایی شده و برخی هم در دست نیروها قرار گرفته و همه مشغول فعالیت‌های عملیاتی هستند.

 

وی در پایان تاکید کرد: با وجود جوانان عزیز، دانشمندان محترم و دانشگاه های نیروهای مسلح که با دانش و تجربیات به میدان آمده اند، توانسته ایم کشورمان را به این نقطه از اقتدار و توانایی برسانیم. به همه آنها خداقوت عرض کرده و تشکر می کنم.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار