المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

گنده‌گویی رژیم صهیونیستی با تهدید ایران به ترور

گنده‌گویی رژیم صهیونیستی با تهدید ایران به ترور رژیم موقت و تروریستی اسرائیل که روزهای نابسامانی را پشت سر می‌گذارد، از زبان رئیس سرویس جاسوسی خود، مسئولان ایرانی را تهدید به ترور کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیوید بارنیا رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) بعد از ظهر یکشنبه، تهران را به ترور مسئولان ایرانی تهدید کرد.

 

بارنیا در کنفرانس دانشگاه «رایخمن» در هرتزلیا گفت، «زمانش رسیده که ایران به گونه‌ای متفاوت، تاوان دهد. آزار اسرائیلی‌ها و یهود، به هر نحوی که باشد، چه از طریق ایرانی‌ها چه از طریق وکلایشان، به عملیات در ایران منجر می‌شود... در قلب تهران».

 

سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اخیرا اعلام کرد که توانسته طی یک طراحی پیچیده، ضمن کشف و خنثی‌سازی خرابکاری صنعتی موساد در صنایع موشکی وزارت دفاع، ضربه‌ای مهم به موساد وارد کند؛ اقدامی که ظاهرا خشم جنون‌آمیز صهیونیستها را به همراه داشته است.

 

خبرنگار رادیو ارتش صهیونیستی گزارش داد، بارنیا با انتشار تصاویری از فرماندهان ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مدعی شد: ما گزینه دیگری نداریم. در آینده به هر کسی که عناصری را تحریک کند که به دنبال آزار و اذیت شهروندان ما باشد، دست پیدا خواهیم کرد».

 

همچنین به گزارش وبگاه شبکه خبری الجزیره، رئیس موساد ادعا کرد که رژیم موقت اسرائیل طی سال گذشته، ۲۷ تلاش برای هدف گرفتن اسرائیلی‌ها در نقاط مختلف اروپا، آفریقا و آمریکای جنوبی را خنثی کرده است.

 

یک مقام مسئول در حفاظت اطلاعات وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد، رژیم صهیونیستی تا چندی قبل مطمئن بود که طرح خرابکاری صنعتی و انتقال قطعات معیوب به صنایع موشکی وزارت دفاع با موفقیت اجرا شده ولی پس از وارد‌شدن ضربه به شبکه خرابکاری فوق، از عمق شکستی که در جریان این عملیات متحمل شده همچنان در شوک است.

 

بارنیا در ادامه با این ادعا که صهیونیستها مانع از انتقال موشکهای با برد کوتاه و بلند به روسیه شده‌اند، مدعی شد: وقت آن رسیده که متفاوت از گذشته تاوان بدهند. پیام ما روشن و قاطع است. کسانی که این هسته‌ها را فرستاده‌اید، اشتباه نکنید. مطمئن باشید که دست ما به شما میرسد و عدالت محقق خواهد شد و همه خواهند دید. در گذشته هم شده است. تلاش میکنیم این را در آینده به سطح بعدی برسانیم... بالاترین سطوح مقامات در ایران».

 

بارنیا در پایان خواستار توقف آنچه او آن را «خودداری در مقابله با رفتار ایران» خواند، شد و ضمن تمجید از تحرکات آمریکا در خصوص تضمین آزادی دریانوردی در خلیج فارس در مقابل آنچه آن را «تروریسم دریایی ایران» خواند، ادعاهای تکراری در موضوع هسته‌ای را تکرار کرد و گفت: ایران هرگز به سلاح اتمی دست نخواهد یافت. نمی‌توانم درباره روش‌ها و فعالیت‌هایمان چیزی بگویم، ولی به صورت واضح بگویم که ما دست بسته نخواهیم ماند».

 

سردار سیدمهدی فرحی جانشین وزیر دفاع اخیرا درباره شکست تازه صهیونیست‌ها گفت: دشمن صهیونیستی به اندازه پیشرفت‌ها و توانایی‌های ما به هر حربه‌ و کاری متوسل می‌شود تا بتواند در صنایع دفاعی ما خرابکاری کند. آن‌ها از همه ابزار مانند پول، افراد نفوذی، وابستگی‌های ما و ابزار تحریم استفاده می‌کنند تا نقاط وابستگی ما را پیدا کرده و از مشکلات ما آگاه شوند.

 

سردار فرحی در تشریح چرایی نامگذاری خرابکاری صهیونیست‌ها علیه صنایع موشکی کشورمان به عنوان بزرگترین خرابکاری صنعتی ایران، افزود: این خرابکاری به قدری بزرگ است که می‌تواند یک قابلیت راهبردی کشور را زیر سوال ببرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار