رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مغرب پیشنهاد کمک تل‌آویو به زلزله‌زدگان را رد کرد

مغرب پیشنهاد کمک تل‌آویو به زلزله‌زدگان را رد کرد وزارت خارجه مغرب در پاسخ به پیشنهاد کمک صهیونیستها، تأکید کرد که در حال حاضر نیازی به کمکهای رژیم اشغالگر قدس ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه مغرب امروز یکشنبه به صورت رسمی پیشنهاد رژیم صهیونیستی به کمک به زلزله‌زدگان در این کشور را رد کرد.

 

شبکه ۷ رژیم صهیونیستی شامگاه امروز خبر داد که مغرب به این رژیم گفته است: در زمان کنونی، نیازی به کمک اسرائیل نیست». بنیامین نتانیاهو نخست وزیر صهیونیستی روز گذشته به وزارتخانه‌ها و نیروهای مختلف این رژیم دستور داده بود به مغرب کمک کنند.

 

یوآو گلانت وزیر جنگ صهیونیستی هم با عبداللطیف لودی وزیر امنیت مغرب گفت‌وگو کرده بود. گالانت گفت که به ارتش صهیونیست دستور داده است تا یک هیأت را به مغرب اعزام کند تا در عملیات امداد و کمکهای انسانی به مناطق آسیب دیده کمک کنند.

 

در همین ارتباط، وزارت بهداشت صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای گفت که آماده اعزام یک تیم در کنار نیروهای ارتش است که شامل پزشکان و پرستاران و تجهیزات پزشکی است تا بتوانند به درمان قربانیان زلزله کمک کنند.

 

موسسه اسرائیلی «SmartAID» متخصص در کمک‌های فن‌آوری بین‌المللی، تصمیم خود را برای اعزام یک تیم جست‌وجو و نجات به مغرب، متشکل از ۲۰نیرو را اعلام کرد.

 

رسانه‌های صهیونیستی امروز به نقل از منابع آگاه گزارش دادند که تماس با ۱۷ نفر از ۴۷۹ اسرائیلیِ مقیم مغرب که در زلزله ویرانگر این کشور درگیر شده‌اند، قطع شده است.

 

وزارت کشور مغرب بامداد امروز، اعلام کرد که تعداد قربانیان زمین‌لرزه شدید در این کشور به ۲۰۱۲ کشته و ۲۰۵۹ زخمی افزایش پیدا کرده است؛ حال برخی از زخمی‌ها هم وخیم گزارش می‌شود.

 

شنبه (۹ سپتامبر) وزارت کشور مغرب، اعلام کرد که براساس آمار اولیه در پی زلزله قدرتمندی که این کشور را به لرزه درآورده، صدها نفر جان باخته‌اند؛ این زلزله ۶.۸ ریشتری در سال‌های گذشته در این کشور بی‌سابقه ارزیابی می‌شود.

 

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان (GFZ) اعلام کرد که علاوه بر زلزله اول، زلزله جدیدی به بزرگی ۵.۳ ریشتر بامداد روز شنبه مغرب را لرزاند. دومین زمین‌لرزه، ۱۹دقیقه پس از اولین زمین‌لرزه‌، رخ داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار