ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

با این غذاها قطعا افسرده می‌شوید

مصرف بالای مواد غذایی فوق فرآوری شده با خطر بیشتر مشکلات سلامت روان در دراز مدت مرتبط است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هر چه کالری روزانه یک فرد بیشتر از غذاهای فوق فرآوری شده باشد، احتمال ابتلاء به افسردگی طولانی مدت بیشتر است.

 

بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که رژیم غذایی مملو از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند، احتمالاً یک دهه بعد افسردگی را تجربه می‌کنند.

 

تلقی رژیم غذایی به عنوان منبع افسردگی، یکی از شایع‌ترین شرایط سلامت روان در جهان، نشان می‌دهد که تغییر رژیم غذایی به طور بالقوه راهی برای سلامت روان بهتر است، اگرچه تحقیقات بیشتر ضروری است.

 

استرالیا کشوری با یکی از بالاترین میزان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده است و ساکنان آن به طور متوسط بیش از ۴۰ درصد کالری روزانه خود را از منابع فوق فرآوری شده دریافت می‌کنند.

 

غذاهای فوق فرآوری شده غذاهایی هستند که معمولاً حاوی پنج ماده یا بیشتر برای طعم و ماندگاری طولانی هستند. در نتیجه اغلب حاوی شیرین کننده ها، نگهدارنده ها، امولسیفایرها، رنگ‌های مصنوعی و طعم دهنده‌های مصنوعی هستند.

 

محققانی که مطالعه اخیر را انجام دادند، داده‌های ۲۳۲۹۹ فرد بین ۲۷ تا ۷۶ سال را در ملبورن استرالیا، تجزیه و تحلیل کردند.

 

شرکت کنندگان به مدت ۱۳ تا ۱۷ سال مورد پیگیری قرار گرفتند و در آن زمان سلامت عاطفی آنها با استفاده از مقیاس پریشانی روانی کِسلر ۱۰ ماده‌ای اندازه گیری شد.

 

محققان دریافتند نوجوانانی که به طور منظم غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند، نسبت به همتایان خود که رژیم‌های غذایی سالم‌تری را دنبال می‌کنند، یک دهه دیرتر دچار علائم افسردگی می‌شوند./ مهر

ارسال نظر