سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

یمن: هر نقطه‌ای را بخواهیم هدف موشک قرار می‌دهیم

یمن: هر نقطه‌ای را بخواهیم هدف موشک قرار می‌دهیم رئیس شورای‌عالی سیاسی یمن به کشورهای متجاوز به این کشور درباره ماجراجویی آن‌ها هشدار داد و گفت هیچ نقطه‌ای از این کشورها از تیررس موشک‌های یمن در امان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی المَشّاط، رئیس شورای‌عالی سیاسی یمن شب گذشته به کشورهای متجاوز به این کشور درباره کارشکنی‌ها و ماجراجویی‌های این کشورها هشدار داد.

 

او که در نشست گسترده‌ای در استان الحدیده سخنرانی می‌کرد، گفت: قدرت موشکی یمن این توانایی را دارد که هر هدفی را در هر یک از شهرهای کشورهای متجاوز از هر نقطه‌ای در یمن هدف قرار دهد و حتی شامل مناطقی که جزو مناطق تحت سیطره ما نمی‌شود.

 

رئیس شورای‌عالی سیاسی یمن همچنین از افتتاح نیروگاه خورشیدی 20مگاواتی در این استان در فاز اول خبر داد و گفت که فاز دوم آن نیز با همین مقدار به‌زودی آغاز به کار خواهد کرد.

 

او گفت: تلاش‌های زیادی می‌شود که مردم یمن را ناامید و مأیوسشان کنند ولی یمنی‌ها اهل حکومتداری هستند و ما ثابت خواهیم کرد که مرد دولت هستیم و دشمنان نیز این را می‌دانند.


او در مورد خواسته‌های برخی از طرفین جنگ در یمن نیز گفت: از مغالطه‌های عجیب و غریب این است که الزامات صلح را در وضعیت جنگی مطرح کنی که این منطقی نبوده و نیست.

 

مشاط ادامه داد: نظریه‌پردازی‌هایی که از گوشه و کنار مطرح می‌شود، به‌ویژه از سوی کسانی که ما و مردم ما آنها را آزموده‌اند، کاملاً پوچ است و نه دردی را دوا می‌کند و نه شکمی را سیر./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار