گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

هشدار صنعاء به متجاوزان: این آخرین فرصتتان برای خروج از جنگ در یمن است

نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن وابسته به جنبش انصارالله در سخنانی به متجاوزان به این کشور هشدار داد که برهه فعلی آخرین فرصت و مهلت نیرو‌های مسلح یمن به آن‌ها برای خروج از جنگ در این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبد العزیز بن حبتور، نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در سخنانی اعلام کرد: درآمد‌های نفت و گاز ۷۵ درصد و مالیات و درآمد‌های گمرکی ۱۵ درصد از بودجه دولت‌های سابق در یمن را تشکیل می‌داد و الباقی آن از طریق کمک‌ها، وام‌ها و منابع دیگر تامین می‌شد و امروز می‌بینیم که همه منابع درآمدی یمن در کنترل اشغالگران است.

بن حبتور تاکید کرد: ائتلاف متجاوز گمان می‌کند که می‌تواند در زمینه پرداخت حقوق‌ها، توسط ملت یمن ما را تحت فشار قرار دهد، اما صنعا به آگاهی مردم خود اعتماد کامل دارد و ما در حال بررسی پاسخ مناسب به متجاوزان هستیم.

وی ادامه داد: آخرین فرصت را به متجاوزان می‌دهیم، ما در برهه فعلی به جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) می‌پردازیم و بعد از پایان این جشن‌ها ممکن است که امور به نقطه اول بازگردد.

نخست وزیر یمن همچنین درباره تلاش‌ها و میانجیگری عمان برای حل و فصل جنگ و پایان دادن به بحران چند ساله یمن تصریح کرد: میانجیگری عمان با همه طرف‌ها صادقانه بوده، اما تأثیر آن محدود است و ائتلاف متجاوز باید ابتکارعمل را به دست گرفته و از جنگ خارج شوند.

پیشتر، مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن در پیامی خطاب به کشور‌های متجاوز گفته بود که یمن با قدرت موشکی که دارد می‌تواند از خاک خود هر نقطه‌ای از خاک کشور‌های متجاوز را هدف قرار دهد. / المسیره

ارسال نظر
آخرین اخبار