غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

هشدار صنعاء به متجاوزان: این آخرین فرصتتان برای خروج از جنگ در یمن است

نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن وابسته به جنبش انصارالله در سخنانی به متجاوزان به این کشور هشدار داد که برهه فعلی آخرین فرصت و مهلت نیرو‌های مسلح یمن به آن‌ها برای خروج از جنگ در این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبد العزیز بن حبتور، نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در سخنانی اعلام کرد: درآمد‌های نفت و گاز ۷۵ درصد و مالیات و درآمد‌های گمرکی ۱۵ درصد از بودجه دولت‌های سابق در یمن را تشکیل می‌داد و الباقی آن از طریق کمک‌ها، وام‌ها و منابع دیگر تامین می‌شد و امروز می‌بینیم که همه منابع درآمدی یمن در کنترل اشغالگران است.

بن حبتور تاکید کرد: ائتلاف متجاوز گمان می‌کند که می‌تواند در زمینه پرداخت حقوق‌ها، توسط ملت یمن ما را تحت فشار قرار دهد، اما صنعا به آگاهی مردم خود اعتماد کامل دارد و ما در حال بررسی پاسخ مناسب به متجاوزان هستیم.

وی ادامه داد: آخرین فرصت را به متجاوزان می‌دهیم، ما در برهه فعلی به جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) می‌پردازیم و بعد از پایان این جشن‌ها ممکن است که امور به نقطه اول بازگردد.

نخست وزیر یمن همچنین درباره تلاش‌ها و میانجیگری عمان برای حل و فصل جنگ و پایان دادن به بحران چند ساله یمن تصریح کرد: میانجیگری عمان با همه طرف‌ها صادقانه بوده، اما تأثیر آن محدود است و ائتلاف متجاوز باید ابتکارعمل را به دست گرفته و از جنگ خارج شوند.

پیشتر، مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن در پیامی خطاب به کشور‌های متجاوز گفته بود که یمن با قدرت موشکی که دارد می‌تواند از خاک خود هر نقطه‌ای از خاک کشور‌های متجاوز را هدف قرار دهد. / المسیره

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار