تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

توقف حمایت سازمان ملل از مین‌روبی در یمن

توقف حمایت سازمان ملل از مین‌روبی در یمن مرکز اجرایی مقابله با مین‌ها در یمن گزارش داد سازمان ملل حمایت های خود را از فعالیت‌های مین روبی در این کشور متوقف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ خبرنگار المیادین در صنعاء گزارش داد: چهار ماه از توقف کامل فعالیت‌های مرکز اجرایی مقابله با مین‌ها در یمن می‌گذرد و به گفته این مرکز، سازمان ملل متحد به جای افزایش کمک‌های خود از فعالیت‌های مربوط به مین روبی در یمن، ۹۵ درصد از کمک‌های خود را در این زمینه قطع کرده است.

 

سرتیپ علی صفرة، رئیس مرکز اجرایی مقابله با مین‌ها در یمن: فعالیت این مرکز متوقف شده است و به شدت درباره قربانی شدن مردم در نتیجه انفجار مین‌های به جای مانده در یمن، سکوت می‌شود، سازمان ملل حمایت‌های مالی خود را از این مرکز متوقف کرده است.

 

بر اساس آمار ارائه شده مرکز اجرایی مقابله با مین‌ها در یمن، بیش از ۱۲۰ نفر در نتیجه انفجار مین‌های بر جای مانده از سوی نیرو‌های ائتلاف سعودی از آغاز سال جاری شهید و زخمی شده اند که بیشترین شمار شهداء و زخمیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. سازمان ملل همچنین کمک‌های خود به یگان ویژه سگ‌های مین یاب را متوقف کرده است به طوری که تاکنون یگان ویژه سگ‌های مین یاب در پاکسازی بیش از ده میلیون متر مربع از مناطق آلوده به مین‌ها مشارکت داشته است.

 

اسماعیل الهرب، مدیر اجرایی یگان سگ‌های مین یاب گفت: توقف کمک‌های سازمان ملل باعث توقف فعالیت یگان سگ‌های مین یاب شده است، شناسایی مین‌ها توسط این یگان، یک طرح بزرگ است که در حال حاضر متوقف شده است که در نتیجه شمار قربانیان در نتیجه انفجار مین افزایش می‌یابد.

 

صنعاء سازمان ملل متحد را به علت توقف حمایت‌های خود از گروه‌ها و تیم‌های مین روب، مسئول کشته شدن مردم در نتیجه انفجار مین می‌داند و از سازمان ملل می‌خواهد اقداماتی حقیقی و واقعی برای حمایت از غیر نظامیان، از سرگیری فعالیت‌های خود در یمن و تهیه وسایل و ابزار‌های لازم برای مین روبی اتخاذ کند.

 

به گفته صنعاء، توقف حمایت از فعالیت‌های مین روبی در یمن به معنای افزایش شمار قربانیان در نتیجه انفجار مین‌های بر جای مانده و عدم توانایی صد‌ها خانواده در بازگشت به مناطق و روستا‌های خود و امکان برخورداری از یک زندگی امن است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار